УНИКАЛНО! Боби Ваклинов хвана ПО ХАВЛИЯ палавия професор от НСА (ВИДЕО)

Уникална държава, уникална образователна система! От миналата седмица една от водещите новини в ефира е скандалният професор от НСА, който директно и без никакви задръжки иска секс от своя студентка, за да може да си вземе тя изпита и да завърши безпроблемно. Ако до този момент е имал късмет обаче, този път последният му се е изплъзнал, защото е попаднал не на кого да е, а на бивш кадър от „Господари на ефира“.

Адреналинката Ваня не само не се притесни от обидното предложение, а напротив – реши да изобличи бившия декан на Спортната академия. И в рамките на миналата седмица гледахме няколко предавания, в които тя без свян го записва с помощта на скрита камера.

А професор Николай Колев определено не се притеснява да бъде откровен. След като си казва, че вариантите за взимане на изпит са два – секс или пари, той най-безцеремонно кани Ваня в хотелче, за да обсъдят ситуацията.

А там го чака Боби Ваклинов – с микрофон, две камери и в пълна готовност. Какво си казаха и как реагира професорът на тази не особено приятна изненада – вижте във видеото по-долу.

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *