Шокиращи подробности за връзката на Цитиридис с Боряна Братоева

Оказва се, че инициатор на романтичната им връзка, продължаваща трета година, е не Николаос Цитиридис, а Боряна Братоева.

Актрисата го харесала още от първия епизод на шоуто му, което наскоро бе свалено от ефира на bTV и дори се съревновавала със своя колежка за сърцето му.

Твърди, че връзката им е в резултат на бас между нея и колежката й Патриция Пъндева от Пловдивския театър. Двете били близки приятелки и се обзаложили на 20 лева коя първа ще успее да оплете гърка в мрежите си. Макар вече да го харесвала, Боряна не се осмелявала да направи първа крачка, докато не се обзаложили с колежката ѝ, пише „Уикенд“.

Условието било никоя от двете да не му пише. Боряна е убедена, че дори и да му беше писала, едва ли щял да й отговори тогава, тъй като вече се бил понадул. Той пък е убеден, че най-вероятно щял да отговори на съобщението ѝ.

Когато за пръв път я интервюирал, Николаос нямал представа коя е. Затова може би и не усетил, че го ухажвала при първото им интервю. Тъкмо тогава обаче съзряла възможност да спечели баса с колежката си, но заради пандемията интервюто се провело по интернет, което осуетило плановете ѝ.

Малко по-късно двамата си разменили Инстаграм профилите. Когато Братоева видяла негова снимка с тениска на любимата ѝ музикална група си казала, че трябва да се случи нещо, за да има тази тениска. Тя обаче така и не издава как точно е започнала връзката им. По всяка вероятност двамата са прехвърлили разговора извън ефира след второто й гостуване и от дума на дума, са стигнали до срещи.

Макар и започнала с бас, връзката им бързо се задълбочава. Двамата вече живеят под един покрив, а Николаос, който ще отбележи 30-я си юбилей на 1 февруари признава, че няма против да бъде млад татко.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *