Няма никакъв шанс това да е Анита Мейзер (СНИМКИ)

Скандалната миска Анита Мейзер буквално не прилича на себе си след направените ѝ пластични операции, видяха репортерите на „Площада“.

Мейзер, която мина и през затвора, пусна свои нови снимки в социалните мрежи. На тях се вижда, че лицето ѝ е изцяло променено и доста различно от това, което сме свикнали да виждаме.

Напомняме, че освен преживяването ѝ в затвора, Мейзер имаше и други проблеми – бе близко до смъртта. До това се стигна след като силиконът в гърдите ѝ гръмнаха, което я постави почти на смъртно легло. В крайна сметка обаче лекарите успяха да я спасят, извършвайки интервенция в турска клиника. Самата тя пък молеше хората за пари, тъй като нямаше средства да си плати лечението.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Не знаем как сега е намерила пари за операции, но в момента Анита Мейзер буквално не прилича на себе си. Лицето ѝ изглежда коренно различно и доста по-красиво, сравнено с преди. Много от хората в социалните мрежи не успяха да повярват, че това наистина е тя.

В момента Анита Мейзер отново е в САЩ, където прави опит да стартира живота си наново. А дали ще успее – това само времето ще покаже.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *