Няма отърване – Тото си връща подкаста след големия скандал

Скандалният рапър Йонислав Йотов – Тото от „СкандаУ“, реши да си постави героичен ореол, след като през лятото му се наложи да спре подскаста си „При Тото“ заради неадекватната реакция по време на интервю в него с Тити Папазов.

Наскоро шоуменът изтупа праха от похлупака, под който се беше скрил и пусна билети за концерт в най-голямата българска зала заедно с дуетната си половинка Лъчо. През уикенда пък обяви, че връща и подкаста си, защото никой не можел да му каже какво да прави. „Мислите, че можете да ни кажете какво да правим?“ С този въпрос Тото се обърна към всички, заради чиято реакция през лятото му се наложи да спре своя подкаст, от който печелеше добри пари. Изречението е написано на английски език, вероятно защото рапърът смята, че е важно и чужденците да могат да го прочетат и разберат.

То представлява коментар към кратко видео от студиото на подкаста му. По този начин стана ясно, че интернет предаването се завръща с нови епизоди. То беше спряно в рамките на три месеца – от края на юли до сега. Това се наложи, след като на бял свят излезе откъс от старо интервю на рапъра в „При Тото“ с баскетболния треньор Тити Папазов. Той разказва през смях как на младини е остригал свое бивше гадже, защото след раздялата им имала друг приятел. Тото се заливаше от смях, а въпросния тоткъс беше разпространен след случката с нарязаната и остригана Дебора от Стара Загора.

Край с кариерата на Тото от „Скандау“ – всички се отказаха от него

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *