Тото от „Клетката“ едва не убил човек

Мартин Димитров, когото зрителите на Нова тв гледаха като Тодор Арнаудов-Тото в сериала „Клетката“, се е зарекъл вече да не припарва до мотори. Причината е сериозна и без малко да не завърши фатално.

В началото на лятото миналата година актьорът помете колоездач в центъра на София, докато бил с мотора си. От тогава до днес 30-годишният Димитров не се е качвал отново на мотора си и не възнамерява да го прави повече. Нещо повече – дори не направил ремонт на моторното средство, а го зарязал в един двор в състоянието, в което бил след катастрофата.

Шокът за Мартин Димитров бил толкова голям, че му повлиял бързо да вземе кардинално решение, а случилото се повлия и на кариерата му. След като се раздели със сериала „Братя“ – героят му Радо бе убит, актьорът сякаш се изгуби от публичното внимание.

„Много крайно ми се отрази това, че съм наранил човек. Просто бях съсипан!“, споделя актьорът, който явно си е извадил поуки и вече няма намерение да се връща към навика си да се предвижва с мотор.

Катастрофата се случила около 9 сутринта на 20 юни в центъра на столицата – близо до бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Г. С. Раковски“, на метри от Първа градска болница. Димитров тогава обяснил, че велосипедистът, който след сблъсъка бе с черепно-мозъчна травма и счупен крак, изскочил внезапно на пътя му, без да се огледа, и бил със слушалки. Заедно с моториста пътувала жена, която също като него не е пострадала.

Мартин Димитров
Актьорът Мартин Димитров за малко не убил човек

Стресът обаче повалил Мартин Димитров дотолкова, че се наложило той да се възстановява дълго. Дали е потърсил специализирана помощ за това, не става ясно, но актьорът е споделял, че не винаги ангажира хората около себе си с емоциите и с мислите, които занимават ума му. Склонен е да ги пази за себе си, което обаче понякога водело до натруването на емоционален багаж, пише „Уикенд“.

През септември тази година Мартин се появи отново в публичното пространство – на премиерата на сериала „Клетката“, на която пристигна заедно със съпругата си Маргарита, с която имат 4-годишна дъщеря. Тогава актьорът само се поздрави с колегите си и си тръгна заедно с жена си, без да изгледат лентата. Днес изглежда той се е върнал към обичайния си ритъм.

Освен на екран, той се изявява и на театрална сцена. Мартин е на щат в театър „София“, занимава се доста и с озвучаване на реклами, до не толкова отдавна и на анимационни филми, но напоследък е спрял.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *