Пръска сексапил – Тоби от „Мастършеф“ показа перфектни гърди (СНИМКА 16+)

Зрителите на „Мастършеф“ са натъжени от отпадането на сексапилната фризьорка Тоби. С времето тя стана една от любимците на публиката, благодарение на своето естествено и непринудено поведение.

28-годишната бургазлийка отпадна от шоуто със сълзи на очи. Тя обаче изпълни основната си цел – да покаже какво умее на дъщеря си.

Шеф Илиан Кустев я изпрати с думите: „Тоби, ти дойде в „Мастършеф“ със заявката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня ти наистина преоткри себе си. Едва ли има тук друг участник, на когото да съм се карал повече, и това е, защото те харесвам. Беше първата, която влезе в Топ 10 и съвсем малко не ти стигна, за да се докоснеш до голямата награда.“

Тоби се определя като много емоционален човек, който не се оправя в живота толкова добре, колкото в кухнята. Затова смяташе, ако спечели, да отиде да учи в кулинарна академия. Но не успя.

От снимките на Тоби в социалните мрежи обаче виждаме, че тя е напълно готова за участие в конкурса „Мис Мокра Фланелка“.

Съдейки по горещите снимки на Тоби, не би трябвало въпросът с оправянето в живота да виси с толкова страшна сила пред нея. От горещите морски фотоси се вижда, че фризьорката притежава изваяно тяло с умопомрачителен бюст, за който мечтаят много мъже.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

Тоби Мастършеф
Перфектната визия на Тоби от Мастършеф

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *