ТЕСТ: Какво казва за характера ви дължината на кутрето?

Много хора не го приемат за истина, но има вярване, че дължината на кутрето говори много за характера на даден човек. Ние не сме убедени, че това е така, но няма как и да сме сигурни, че не е. Затова оставаме на вас – нашите читатели, да прецените сами за себе си.

И така, нека започнем този интересен тест.

Вариант 1 – кутрето ви е по-дълго от горната гънка на безименния пръст

Ако това е така, то вие сте човек, който често се страхува от непознатото. Това и причината да не си падате по неочакваните изненади. Обичате нещата да се случват по план и не сте авантюрист по природа. Останалите ви приемат за сърдечен човек, вероятно и защото имате навика да уважавате чуждото мнение. Ако усетите, че сте сбъркали, никога не пропускате да се извините. Предпочитате да дружите с честни хора. Като цяло сте праволинеен човек.

Вариант 2 – кутрето ви е по-късо от горната гънка на безименния пръст

Дори да харесвате някого, рядко ще направите първата крачка. Имате навика да сте колебливи, заради което останалите ви смятат за неуверени. Въпреки това сте надежден и отговорен човек. Когато сте във връзка, винаги подхождате към своя партньор с много внимание и грижа. Пазите тайните на приятелите си, поради което те ви ценят особено много. Всеотдайно помагате на останалите. Винаги тайничко се надявате да срещнете голямата любов.

Прочетете още: ТЕСТ – череп или жена видяхте първо?

Вариант 3 – кутрето ви е на една линия с горната гънка на безименния пръст

По характер сте сдържан човек, като много рядко се случва да разкриете душата си пред някого. Ако някой обаче спечели доверието ви, тогава сте склонни да се отпуснете и да споделите тайните си. Тогава създавате и дълбока емоционална връзка. Има случаи да ви упрекват, че сте арогантни, но в действителността това далеч не е така. Никога не търпите да ви лъжат, като ненавиждате и лицемерието. Строги и взискателни сте към себе си, което често ви помага да постигате високи резултати.

Прочетете още: ТОЗИ ТЕСТ ЩЕ РАЗКРИЕ ХАРАКТЕРА ВИ – МЪЖ ИЛИ ЖЕНА ВИЖДАТЕ НА КАРТИНКАТА?

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *