Гадателката на Берлускони разкри какво ще стане на балотажа утре

Теодора Стефанова, известна като гадателката на Силвио Берлускони, даде прогнозата си за предстоящите балотажи на изборите утре в цяла България.

Говорейки пред „Стандарт“, тя заяви: „ГЕРБ ще има само една загуба на балотажа в неделя – 5-ти ноември. Не мога да кажа точно в кой град, но ще има. На другите места, в които ще се гласува за втори път, партията на Бойко Борисов ще има достатъчно стабилност и ще си запази структурите и хората“.

Какво ще се случи в битката между Васил Терзиев и Ваня Григорова за кметското място в София? Тя намекна, че победител ще бъде този, който държи България да продължи по своя европейски път.

„В София Ваня Григорова от „БСП за България“ ще настигне Васил Терзиев от ПП-ДБ по гласове. Нека да не влияя на избирателите, но съм сигурна, че България ще продължи по европейския си път“, обясни Стефанова.

Пловдив с голяма вероятност ще спечели Костадин Димитров, който също е от ГЕРБ-СДС. Много по-фаворит е от конкурента си Ивайло Старибратов (ПП – ДБ), според Стефанова, която често е посещавана в дома си в Милано от много български политици с молби за лични прогнози.

„Много анализи, равносметки и скандали ще има след състезанието, което приключва в неделя. Ще има искания за касиране на изборите…Ще има голямо напрежение!“, заключи Стефанова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *