Слава Севрюкова предупредила – Третата световна война тръгва от Светите земи

Може ли конфликтът между Израел и Палестина да стартира Трета световна война, а с това и евентуален Апокалипсис? Поне според знаменитата българска пророчица Слава Севрюкова, именно това може да се случи.

Слава Севрюкова е една от най-известните български пророчици. За нея се смята, че силата ѝ да „вижда“ надвишава дори тази на Баба Ванга. Приживе тя казва: „В оня район се таи огромен неуправляем пожар. Когато избухне, много евреи ще идат от другата страна на мира (ще загинат). Войната ще съвпадне по време с голям катаклизъм – изригване на вулкан или трус. След това евреите ще бъдат нападнати от всички страни. Никой няма да може да им помогне, защото всички страни ще воюват – Китай и Русия също, но едни срещу други. Милиони ще загинат. А юдеите ще бъдат принудени да се крият по пещерите, че да се спасят. Там в една от тях случайно ще открият Мойсеевия ковчег със скрижалите. Тогава ще си припомнят забравения завет и ще повярват, че са богоизбран народ.“

Някои нейни тълкуватели казват, че това нейно предсказание е валидно за времето между 2025 и 2035 година.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Слава Севрюкова
Предсказала ли е Слава Севрюкова Третата световна война?

Подобно зловещо предсказание прави и пророкът Едгар Кейси, който е един от най-известните в историята на света. Живял между 1877 и 1945, Кейси успява да предскаже, че юдеите ще се завърнат в своята прародина още преди да има държава на име Израел.

Кейси обаче предупреждава, че ще избухне голяма война, която ще тръгне именно от Светите земи и Персийския залив. Ще воюват „нация срещу нация“, а едни срещу други в началото ще се бият държави като Израел, Палестина, Турция, Сирия и Египет. „После море от араби ще премине през новото еврейско царство“, казва Едгар Кейси.

Прочетете още: СТРАХОВИТО ПРЕДСКАЗАНИЕ НА СЛАВА СЕВРЮКОВА, НАПРАВЕНО ПРЕДИ 36 ГОДИНИ

Приживе Едгар Кейси успява да „познае“ някои от големите събития в човешката история, сред които разпадът на СССР и идването на власт на нацистите в Германия. Предвижда и големия прогрес на Китай, който наблюдаваме в последните години.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *