Ситнилска не е действала сама – ето коя участничка повлича със себе си

Шампионката по бойни спортове Албена Ситнилска стана първият участник в историята на „Игри на волята“, който бе дисквалифициран по служебен път. Причина за това стана фактът, че тя е вкарала телефон във формата, което е абсолютно против правилата.

Сега обаче Ситнилска може да повлече и друга участничка със себе си. От думите ѝ става ясно, че Ива е била напълно наясно със „схемата“ и е знаела, че блондинката нарушава правилата.

„С Ива бяхме в една стая и тя знаеше за телефона. Тя знаеше какъв е проблема и ме подкрепяше“, разкри Албена. А зрителите са категорични, че Ива също се е възползвала от мобилното устройство и заслужава същото наказание.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

„И на мен не ми е приятно да съм първата дисквалифицирана жена от „Игри на волята“ заради този проблем. Имах голямо колебание дали да участвам в шоуто, защото имах проблеми с личния си живот. Трябваше да знам какво се случва и реших, че това ще е някакво спасение за мен и да имам информация от външния свят, която е по-важна от самите игри.

Телефонът го бях сложила в сака и не са го проверили обстойно. Провела съм няколко разговора късно вечер, когато няма екип и камери. Нямам представа как от продукцията са разбрали. Иска ми се да вярвам, че не са ме издали моите съотборници“, оправдава се Ситнилска, която в момента е подложена на жесток хейт.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

One thought on “Ситнилска не е действала сама – ето коя участничка повлича със себе си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *