Война сред готвачите – шеф Петров попиля шеф Ангелов и „Хелс Китчън“

Нова война се разраства сред популярните шеф готвачи у нас. И този път в основата на всичко шеф Борис Петров, който е известен с пиперливия си език и буен нрав.

Този път шеф Петров нападна колегата си шеф Виктор Ангелов и предаването му Hell’s Kitchen в ефира на Нова телевизия. Според шеф Петров, предаването е доста аматьорско и като цяло не си заслужава да се гледа.

В своя Фейсбук шеф Петров написа следното:

„Всеки уважаващ себе си професионален готвач, не би трябвало да гледа българската версия на Кухнята на Ада. Явните редакторски намеси и търсене на обидни ситуации, аматьорщина изпълнявана с клоунада, няма да донесе в бъдеще никакво развитие и креативност в професионален план, даже би навредило“.

Потрес – по*но звезда се намърда в Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

Той допълни: „Кулинарията се развива бързо, а българският водещ е изостанал поне с десетилетие и поради тази причина предаването вече не е само от професионалисти, а фрик-готвачи. (Вече не е достатъчно да разбираш от карета) Лекичко върви към „Черешката на Тортата“ но те продуцентите и редакторите му толкова ви могат“, допълва кулинарят, който доби популярност с участието си във „ВИП Брадър“.

„Единственото реално нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и Тризъбеца като лого на Ада натрапвано в мозъка на глупавата аудитория. Просто трябва да удържите три епизода и няма да ви закачат със слабата си режисура. Три епизода за да живеете по-добре! Няма да кажа нищо повече. Всеки си Преценя“, завършва Борис Пeтров.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *