Виждали ли сте трите сестри на братята Пулеви? (СНИМКА)

Братята Кубрат и Тервел Пулев са известни не само като родолюбци, но и като едни от най-успешните спортисти на България. Те винаги са показвали голяма задружност и са неотлъчно един до друг. Когато единият има мач на ринга, другият винаги е в неговия ъгъл, за да му помага.

Сега двамата имат и собствени деца, за които се грижат с безмерна доза любов. Много хора обаче не знаят, че братята Пулеви произхождат от голямо семейство. Те имат цели три сестри – Ани, Виктория и Боряна. Интересен факт за тях е, че и трите са омъжени за чужденци, въпреки патриотизма на братята си.

Тези дни трите дами гостуваха в предаването „Всяка неделя“, за да разкажат за своите известни братя.

Съветът на „Площада“: Чудите се какво да подарите на близък човек? Подарете ТУК преживяване с Makaroon.bg.

В предаването сестрите говориха за любовта на Кубрат и Тервел към бокса. Тъй като техният баща бил голям фен на този спорт, двамата братя започнали да тренират още като малки деца. За бащата се знае още, че е обожавал книгите и целият апартамент в столичния квартал „Младост“ бил пълен с литература. Поради това всички в семейството обичат да четат, освен да спортуват.

сестри пулеви
Ани, Виктория и Боряна – трите сестри на братя Пулеви

Днес трите сестри Пулеви за омъжени за мъже от САЩ, Италия и Гърция. Гордеят се с успешните си братя и тяхната слава в цяла България. Пожелаха им да постигнат и още по-големи успехи в живота и спорта.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *