Руска астроложка: Пари и щастие за тази зодия до края на годината

Годината може и да отива към своя край, но това съвсем не значи, че е свършила. Остават над два месеца от 2023 г., а всички се надяваме те да са изпълнени само и единствено с положителни емоции. Коя обаче е зодията, която ще се радва на истински успехи до края на годината. Известна руска астроложка дава отговор на този въпрос.

Според Тамара Глоба, представителите на зодия Телец могат да бъдат наистина спокойни, че годината им ще завърши повече от успешно.

Тя се аргументира с това, че през 2023 г. Юпитер, позната като планета на голямото щастие, възможности и просперитет, преминава през съзвездията Риби, Кит и Овен. Това, от своя страна, означава, че успехи очакват Телците.

Златен дъжд! Тамара Глоба разкри кои зодии ще се къпят в пари тази есен

Съветът на астроложката към тях е да се погрижат за всички въпроси в личния си живот, кариерата и личните финанси. И допълва, че проблемите в семействата ще бъдат решени, което ще доведе до по-топли и хармонични взаимоотношения. Ако пък представителите на зодия Телец са необвързани, съветът на Глоба е да си потърсят половинка.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка или пък нови? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Добри са и финансовите прогнози на известната руска астроложка. Според нея пред Телците се очертават възможности за увеличаване на доходите. Прогнозата ѝ сочи, че родените под знака на Телец може да имат късмет в лотарии, да получат скъпи подаръци, да извоюват бонуси в работата или да им бъдат върнати стари дългове.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *