Кошмарна е прогнозата на Алена за България през 2024 г.

„Вибрацията на Сатурновата година ще усложни и вгорчи живота на мнозина. Емиграцията ще се увеличи, а най-умните деца на България ще продължат да я напускат“ – това е малка част от кошмарната прогноза, която астроложката Светлана Тилкова-Алена направи за България за предстоящата 2024 година.

„Пред нас е петата поред трудна година от девет възможни и така ще продължи най-малко до 2030 година“, предупреди тя.

По думите й в световен мащаб ще се появят нови влиятелни фигури, които ще променят мисленето на хората.

Алена коментира и бъдещето на сглобката, което според нея никак не е добро: „Правителството ще приключи в рамките на седмица след като бъде свален имунитетът на Бойко Борисов“.

Ето какво още каза тя в интервю за „Марица„:

– Г-жо Тилкова, добра за България ли ще е 2024-та – годината на Дървения дракон?

– Годината на Зеления дървен дракон, съгласно източния зодиак, настъпва на 10 февруари. 40 дни преди нея, на 1 януари, започва 2024-та, годината на Сатурн, планетата на ограничението, но и на разплатата за стореното през предходните девет години.

Сатурн ни ограничава, за да не допускаме необратими грешки. Учи ни на умението да преценяваме правилно случващото се, да се съобразяваме с обстоятелствата, за да съхраним себе си.

Настъпва годината за разплата. Всеки – държава, общество, човек, ще си получи заслуженото наказание за сторено зло, за непоискано, но направено добро, както и за стореното, но неоценено добро.

Двете двойки във вибрацията на годината са знак за подчинение на всяка неочакваност, дори на най-неприятната, за примирение, за такт, търпение, разсъдък, осъзнатост.

Плутоновата нула през 2024-та носи примиренчество, както и желание за разбирателство между поколенията, в противовес на войната между тях от предходните години. В същото време идва с предупреждението, че ако повикът за разбирателство е пренебрегнат, наказанията от Сатурн ще са за всички.

Четворката носи трудности от най-непредвидимо естество, като в съчетание с 8 – вибрацията на Сатурновата година, ще усложни и вгорчи живота на мнозина, на обществения живот, ще доведе до застой, дори до деградация в развитието на държавата.

За съжаление, пред нас е петата поред трудна година от девет възможни и така ще продължи най-малко до 2030 година. Трудни дни очакват България и народа.

Позитивното в годината е, че за немалко хора 2024-та ще е материално осигурена, дотолкова, че да не се интересуват от обществото и пътя на своята родина. В същото време Сатурн изисква от нас да започнем да работим за обществото, да направим малката крачка към началото на българския възход, който все още е невидим много напред във времето, но е на пътя ни, стига под външно влияние и политическа корупция България да не тръгне по друг, грешен, от който няма да има изход поне в следващите девет години, до 2033-та. Тъжна перспектива, но е по силите ни да я избегнем, стига да искаме, в което не съм оптимист.

Емиграцията ще се увеличи. Най-умните деца на България ще продължат да я напускат.

През 2024 година България е на кръстопът. Ако хората продължат да се спотайват и предпочитат да битуват ден за ден, деградирането на цялото ни общество ще продължи и ще се задълбочи.

България ще се прослави като най-лошото място за живот на българите, зла мащеха за своя народ, която допуска унищожителите на всичко българско да се домогват до властта чрез манипулирани избори и да слугуват на чужди господари, било заради страх от закона, но не българския, било заради пари, било, защото мразят родината си или им е напълно безразлична и нямат емоционална връзка със земята на дедите си.

На 10 февруари започва годината на Зеления дървен дракон, носител на успехи във всички сфери на живота ни, стига да се съобразяваме и подчиняваме на неговите изисквания и да не го принуждаваме да ни наказва с изгарящия си и всепомитащ огнен дъх. Тънка и често незабележима ще е границата между действие, носител на успех, и действие, заслужило кармично наказание.

Зеленият дървен дракон е приветлив, високоинтелигентен, сговорчив, стига поведението ни да е правилно и да не сме агресивни в думи и дела. В противен случай е огнедишащ изпепеляващ унищожител.

Годината на Дракона ще ни донесе смесица от изживявания – радостни мигове, невероятни възможности за развитие и себеизява, но и немалко драмиПриродата отново ще ни мъсти с наводнения, огнени стихии и разрушителни земетресения, споходили ни с един удар с опашката на Дървения дракон, олицетворение на природата и нейните обитатели, различни от нас, хората, ако не сме си научили уроците и през предходната година на Заека сме били зли експлоататори, агресивни към планетата Земя човешки същества.

Годината на Дракона ще донесе немалко промени на световната политическа сцена. Ще паднат от власт държавни лидери, ще се промени статуквото на много държави, ще имаме възможност да заемем ново място в европейското семейство, не задължително по-добро от настоящото.

Ще се появят нови влиятелни фигури, които ще променят мисленето на хората и ще ги тласнат към себеизява заради оценката на техните лични качества, а не чрез завоюваното статукво и корупция. През годината последиците от глобалните световни събития ще окажат влияние и върху България, при това не в позитивно отношение, все още е рано за излизане от кризата.

От годината на Дракона зависят следващите 12 години от живота ни. Тя ще е поредната важна и преломна година в икономическото развитие на човечеството и на България, но дали развитието ще е възходящо или низходящо, зависи от политическото управление на държавата.

– Ще ходим ли на предсрочни парламентарни избори през 2024 г.?

–  Обичайно съм категорична в астрологичните си прогнози и звездната подредба на бъдещите събития. За 2024 година обаче не мога да кажа дали ще има предсрочни избори и кога. И причината не е астрологична.

На 6 юни 2023 г. беше гласувано правителството на Денков. В хороскопа на това правителство написах, че може да изкара и четири месеца. Шести октомври беше последният ден на четвъртия месец. Правителството оцеля, сглобката ликува.

Бойко Борисов и той е щастлив в душевното си раздвоение.  И всички вкупом удобно са забравили какво условие поставиха планетите, не аз, за края на това слугуващо на чужд господар във вреда на България, но и за собствено облагодетелстване правителство, което предизвестено прескочи четирите месеца живот.

Звездните аспекти ни казаха, че „правителството ще приключи в рамките на седмица след като бъде свален имунитетът на Борисов“. Написала съм го. Все още този имунитет не е свален. Не е стигнал до гласуване в зала от народните представители.

Имунитетът на Борисов се превърна в държавна тайна, която всички от сглобката бранят от страх хората да не осъзнаят, че декларираната им политическа непорочност, честност, промяна, всъщност  прикрива принадлежността им към онази древна професия, без която никое общество не може, но в услуга на задграничен потребител. По-деликатно не мога да го кажа.

Пред​и година написах, че стабилно правителство в България може да има в края на 2023-та или в началото на 2024 година. Този астрологичен аспект, за съжаление, помага на сегашното катастрофално управление и допълнително го стабилизира, въпреки че животът му, като астрологичен потенциал, беше не повече от четири месеца. И щеше да е паднало, ако Борисов не го крепеше с несдадения си имунитет.

Живеем в хаоса на злото, което владее България, а на народа му е безразлично. Та, заради несдадения имунитет на Борисов възможностите са три:

– Правителството може да оцелее до края на мандата, ако Борисов запази имунитета си.

– Правителството ще падне седмица след като имунитетът на Борисов бъде свален с гласуване от народните представители.

– Третият вариант, който се появи като планетарен аспект през ноември, е лидерите на ПП-ДБ и стоящите в сянка зад тях, все по-набиращи самоувереност  за непоклатимост да преценят, че Борисов повече не им е нужен, в тежест им е, пречи им, като им уронва името и авторитета. Дораснат ли до това прозрение, което планетите разкриват, че е напът да се случи, Борисов светкавично ще бъде пожертван.

Какъв ще е интересът на кукловодите и как ще постъпят с политическите си марионетки, не знам.

– Ще оцелее ли управляващата сглобка след евроизборите през юни догодина?

– Нито като астролог, нито като редови гражданин мога да си обясня защо толкова напористо и неспирно се вменява обвързаност и значимост на изборите за Европейски парламент с оцеляването на перверзната и вредна родна политическа сглобка. Никаква връзка няма между двете. Всеки от двете си има своята съдба и тя е неизменна и чака своя миг.

В Европарламента има 705 депутати от 27 държави членки. България е представена от 17 евродепутати. Каквото и да е разпределението на гласовете, дори по неведоми компютърни пътища ПП-ДБ да получат най-много мандати, това с нищо няма да промени нито мнозинството в Европарламента, което ще отива все по-надясно, нито ще придаде авторитет на тази кукувица в българското политическо гнездо, чиито бъдещи представители в Брюксел няма да защитават българските интереси, а тези на либералния джендъризъм.

За България евроизборите са в година на кармична разплата, в месец на трудности, породени от външни фактори. Пак ще гледаме театър на абсурда с комични елементи, имайки предвид, че и Кирил Петков с характерната си мисловна и душевна незрялост, и Борисов с психическите си проблеми, вече очевидни за всички, не са добре дошли  в Брюксел.

– Ще се случи ли ротацията на премиери през март догодина?

– В изчисленията за хороскопа, който направих на правителството на Денков през юни 2023 г., написах, че никой не възприема ротацията на Денков с Габриел сериозно. Тя е по-скоро оправданието пред гласувалите за ГЕРБ, спечелила изборите. А и да се успокои Габриел, че не е употребена и забравена.

Девет месеца ей сега ще минат, три остават до март 2024-та. Само че никой не може да принуди Денков да подаде оставка. Този безличен човек-академик, сякаш избиран с конкурс за невзрачност и политическа непригодност, е удобен на сглобката, нищо че в чужбина никой не го взима насериозно, и дори любезно го търпят, въпреки че се случва дори да се натрапва неканен.

И зачатък на авторитет му липсва. И както обикновено досега, Борисов ще се пени, ще хвърля сапунена пяна, ще клейми и ще се примири… „защото по-добро за България от не-коалицията няма“. Което обаче е многократно повторена лъжа, но има фанатици, които му вярват. Всичко различно от сглобката и представляващите я, без изключение, ще е по-добро за България и народа. Включително предсрочни избори, въпреки мантрата, че резултатът щял да бъде същият.

За сглобката е крайно опасно Денков и правителството да подадат оставка, след което да започне процедурата по връчването на мандати от президента и едва тогава мнозинството, ако все още не се е преформатирало, да избере Мария Габриел за премиер, но без министри от ГЕРБ. Няма граница на самоунижението в тази партия.

– Очертава ли се успешна 2024 година за Пловдив и за новата управа?

– Бих казала много по-решително „да“, ако не сглобката, а друго правителство управляваше държавата. И все пак отговорът е положителен. Пловдивчани могат да бъдат доволни, че са избрали Костадин Димитров за кмет. Месец преди изборите написах, че „успехът в кметската надпревара е на негова страна, стига манипулациите с изборните машини да не решат друго“. Очевидно от големите градове Борисов е „продал“ на ПП само София и Варна, което беше предизвестено, особено за столицата.

И ако някой ме обвини в пристрастие, ще кажа, че не познавам кмета на Пловдив, за пръв път чух името му, когато трябваше да направя прогноза за изборите и шансовете на всеки от кандидатите по места. Звездите подкрепят Костадин Димитров, хороскопът му е позитивен, но да внимава със съветите, защото неусетно може да бъде подведен от ласкатели, особено в периода до рождения си ден през 2024 година.

Костадин Димитров е извор на идеи, но се ограничава само в избраната точно определена сфера. Заложен му е стремежът към промяна, но не е склонен да се разпилява. Съдбата му позволява да осъществи пълноценно своята същност, устремена към непрекъсната промяна, съгласно вибрацията в неговия ден на раждане, а съдбовният му път помага да постигне желаната стабилност и хармония, които му носят полза.

Настоящият му период изисква да се подчини на съдбата си, но не на мечтаната, а на заложената му от звездите. Възходът му като кмет и всичко, с което ще бъде запомнен, ще започне да дава резултат след юни 2024-та, когато навлиза в нов житейски период на ново начало, удвоен с година с вибрация на ново начало, което ще бъде разумно поставяно и осмисляно заради съдбовния му път,  налагащ стабилност, хармония, градеж.

Ще кажа, че на този човек по подхожда да кметува в София, но звездите и машините не бяха благосклонни към столицата, която Борисов предаде още през 2020-а  и „продаде“ впоследствие на ПП-ДБ.

– Успешна като цяло ли ще е годината за Пловдив?

– След като на държавата й предстои трудна година, а недоволството на хората ще се успокоява с повишаването на заплати, пенсии и добавки, но  не заради работеща икономика, а с взимането на нов и нов държавен дълг, само защото сме на опашката по задлъжнялост от държавите в Евросъюза, Пловдив трудно ще бъде изключението от общото правило, въпреки че в някаква степен е възможно заради кмета, който си избрахте.

За България годината ще е проблемна както във външнополитически, така и във вътрешен план. След 4 април 2021-ва в годината на глобална промяна българите гласуваха за негативна промяна, на която ще сме подвластни до 2030 година, пропиляхме шанса да видим светлината в тунела през 2027-а. Такива са астрон​умерологичните дадености.

Държавата от застой върви към разруха, народът е разделен и се мрази. Толкова омраза се е натрупала между хората, че чак са изпаднали в ступор и спасително безразличие, въпреки оптимистичните халтури, с които харвардските измамници и особено единият, докопал се с благословията на Борисов до кацата с държавния мед, ни облъчват постоянно.

А аз все си оставам любопитна и все се надявам, засега напусто,  някой да ми каже, а и да ми покаже документ дали финансовият министър на България има висше образование, или си е останал среднист от Хасково. Ако е второто, да викаме хората от Гинес. Ще бъдем единствената държава на планетата, на която финансовият министър няма висше образование.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *