Феноменът Божидар Караджов предрича големи новини за България през 2024

България ще влезе в Шенген през 2024 година.

Това обяви сензационно пред „България Днес“ световно признатият ясновидец Божидар Караджов, който в началото на 2014 г. разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим, както и много други важни събития за света и страната ни. Пророкът направи уникални разкрития за това какво ще се случи през новата година, както и какво ни чака през 2025 г.

„Освен че ще влезем в Шенген, през 2025 година ще станем член на еврозоната. Това няма да доведе до икономически сривове, дори напротив – много от цените ще спаднат. Дотогава обаче цените, особено на хранителните продукти, и най-вече в сферата на услугите, ще се вдигнат“, споделя пред вестника Караджов. По негови думи голям проблем през новата година ще е срив в банковата сфера в световен мащаб, но въпреки това икономиката на България през 2024 г. ще бележи ръст от два процента.

Както пророкът обяви преди време пред „България Днес“, правителството няма да изкара пълен мандат.

„При ротацията ще има сменени министри. В политически план след средата на година ще започне да се засилва конфронтацията между различните партии“, сигурен е Божидар Караджов. По думите му предсрочни избори ще има, като те ще продължат до средата на 2025 година. Освен това ясновидецът е сигурен, че новият проект, свързан с президента, няма да е 3 март.

„Политически трус както в управлението, така и в опозицията ще има след отпадането на дерогацията на „Лукойл“, убеден е Караджов.

Положителни новини има за почитателите на българския футбол, който ще се развие добре през новата година. Според Божидар Караджов в БФС идва времето на Бербатов, Стилиян и Мартин Петров. Но до смяната на Борислав Михайлов ще има още протести.

„Същинският зимен сезон ще продължи до март. Ще има периоди с минусови температури и с големи снеговалежи, особено в Южна България“, казва ясновидецът. По негови думи поради тази причина зимният туристически сезон ще бъде много силен. Караджов съветва хората да се обличат по-топло за студените дни. Причината за това е, че 2024 година ще е по-дъждовна в сравнение с 2023 г. Силно уязвими от наводнения са районите в Централна България. Особено критични са периодите на юли и септември.

„Земетресения ще тормозят районите на Пловдив и Благоевград. За щастие, няма да има жертви, а само материални щети. Важно е да отбележа, че през март и април ще се активизират множество срутища у нас“, предупреждава Караджов. По думите му ранни майски пожари ще бележат 2024 г., а причината за това е човешка небрежност.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *