Ето я красивата приятелка на Момчил от „Игри на волята“ (СНИМКИ)

Момчил Василев е един от различните участници в тазгодишния сезон на „Игри на волята“. Докато повечето други състезатели са професионални спортисти или поне имат силен допир със спорта, Момчи си изкарва прехраната по коренно различен начин – той е софтуерен инженер и работи пред компютър.

С времето обаче Момчил доказа, че е силен играч, като успешно привлече и вниманието на дамите, гледащи предаването. Интелектът му също не може да се постави под съмнение – той е завършил бакалавърска степен в Китай, при това – на трето място по успех във випуска. Спортува редовно, а една от страстите му е бойното изкуство бразилско жиу-жицу.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Дамите обаче са разочаровани, защото Момчил си има сериозна приятелка. Тя се казва Боряна, като двамата са заедно от доста време насам. От снимките им в социалните мрежи става ясно, че те се обичат истински, като хобито им е да пътуват и да посещават нови места, създавайки си спомени за цял живот. Все още обаче не знам дали скоро Момчил не планира да предложи брак на приятелката си – поне засега той пази намеренията си в тайна.

А дали Момчил няма да успее да стигне до самия финал на „Игри на волята“? Е, това е въпрос, който само времето ще разкрие. Определено обаче той има потенциала да го направи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *