Спите ли? От едната страна е народът, от другата – политическата класа!

Шоуменът Слави Трифонов, който инициира провеждането на референдум по време на президентските избори, излезе в публичното пространство с гневно писмо, насочено по адрес на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Според Трифонов, ЦИК има намерението да манипулира резултатите от референдума, с цел той да бъде обявен за неуспешен.

Слави е на мнение, че и този път ЦИК работи в услуга на политическата класа, като той прикани българското общество най-после да се събуди и да вземе съдбата си в свои ръце.

Ето какво написа Слави Трифонов в своето открито писмо до обществеността:

Припомняме, допитването приключи с голяма подкрепа за следните въпроси: „Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?“, „Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?“ и „Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?“

„Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата – политическата класа и техните слуги!”

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *