Ето я голямата любов на певицата Михаела Маринова (СНИМКА)

Една от най-добрите съвременни български певици Михаела Маринова отново се носи на крилете на любовта. Мишето, която самата Йорданка Христова веднъж нарече в ефир „най-добрата българска певица“, има приятел, в когото е лудо влюбена. И когото дори вече определя като мъжа на своя живот.

Не е тайна, че дълго време Мишето бе гадже с футболиста Николай Дюлгеров, с когото се запознава по време на свое музикално участие. В един момент двойката дори заживя под един покрив, като двамата изглеждаха много влюбени. За съжаление, връзката им се разпадна, като всеки пое по своя път в живота. Както често се случва на всички нас!

Днес обаче Михаела вече не плаче по футболиста, защото има нов мъж до себе си.

Говори се, че Мишето е с новия си любим от няколко месеца, но вече е луда по него. Явно господинът има и възможности, защото наскоро заведе Михаела на луксозна почивка на езерото Комо в Италия. Поп звездата ни грее до новия си възлюбен и не иска да прекара нито минута в негово отсъствие.

Михаела Маринова гадже

Злите езици обаче говорят, че въпросният мъж е все още… женен. Ако това е така, то Мишето със сигурност ще очаква скоростен развод, за да може тайнственият любим да се отдаде единствено на нейните ласки.

Съветът на „Площада“: Чудите се какво да подарите на близък човек? Подарете ТУК преживяване с Makaroon.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *