Ето я новата жена на Асен Блатечки (СНИМКИ)

В посолство, сред редица дипломати, работи новата половинка на Асен Блатечки. В това се убедиха вездесъщите папараци на „България Днес“. Екип на вестника хвана в крачка двамата влюбени, докато похапват в обедната почивка на новото гадже на актьора.

Блатечки паркира огромния си джип в паркинга на посолството на Словения, което се намира в центъра на София. Щом намества чисто новия си автомобил, актьорът слиза от колата. А на секундата до вратата му идва изгората му, за която първо „България Днес“ писа – червенокоса красавица, която е доста по-млада от 52-годишната звезда.

Прави впечатление, че новото возило на Блатечки е плъгин хибрид, или казано с други думи – върви и на ток, и на бензин. Екранният психолог от женския затвор в „Клетката“ веднага се възползва от възможността да зареди батерията на колата си в паркинга на посолството. Според наши изчисления белият джип на Блатечки струва няколкостотин хиляди лева, тъй като е пълен с екстри.

След като мушна зарядното, Блатечки хваща под ръка любимата си и се насочиха в близкия ресторант. Двойката прекара повече от час и поръча солидно количество храна. Без да си дава зор, актьорът и жената до него се насладиха на обяда, не спирайки да се усмихват и да разменят мили думи.

След като похапна, двойката се върна до колата в паркинга. Следва страстна целувка между Блатечки и изгората му. Щом бившият на Диляна Попова се качва в лъскавия джип, любимата му влиза в сградата на посолството, за да довърши работния си ден.

Асен и жената до него са заедно от повече от година. Двамата вече живеят под един покрив – нещо, за което отново „България Днес“ първи писа преди около шест месеца.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *