Участник в „Игри на волята“ с признание: Момиче ми правеше френска любов, когато родителите ѝ влязоха в стаята

Културистът Николай Костадинов трябваше да напусне „Игри на волята“, след като получи сериозна контузия и лекарите не му позволиха да продължи участието си.

Това бе разочарование за мускулестия мачо, който има много успехи в културизма, включително трето място на Европейско първенство и пето място на Световно. Гордее се, че има най-масивните и мускулести крака в България. Определяше се и като „най-силният мъж в „Игри на волята“, но в крайна сметка лошият късмет не му позволи да продължи в шоуто.

Пред сайта Vbox7 Николай разказа за най-срамния момент в живота си до този момент.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Става въпрос за случай, когато момиче му е правило френска любов, а внезапно в стаята са нахлули нейните родители. „Това е много гадно. Отвориха, погледнаха и излязоха“, разказва Николай, който с усмивка си спомня за инцидента.

Макар доста зрители да определиха Николай като най-слабия играч сред мъжете в „Игри на волята“, той не споделя напълно това мнение. Твърди, че Даниел е най-слабият в „Игрите“. Оправдава се, че е играл в битките с контузии, което му е попречило да покаже най-доброто от себе си.

„Най-глупавият, според мен и моите виждания, беше Радо. Той живее в някакъв паралелен негов свят. Не е тук и сега“, разказва той.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *