Ето кой е мъжът, с когото живее Ваня Григорова (СНИМКА)

Ваня Григорова е новата сензация в политическия живот у нас. Издигната от няколко леви формации за кмет на София, тя успя да изпревари кандидата на ГЕРБ Антон Хекимян и да отиде на балотаж срещу Васил Терзиев. Сега тя има реални шансове да спечели финалната битка с IT предприемача и да застане начело на столицата.

Всички знаят, че кандидатът на левите сили е привлекателна дама, която спокойно можем да наречем „красива“, без да преувеличаваме. Но какво се случва с нея в личен план?

В-к „Марица“ пише, че в момента Ваня Григорова живее на семейни начала с журналиста Калин Първанов, с когото има романтична връзка от няколко години насам. Също като нея, той е известен с левичарските си убеждения, като е работил в списание „Тема“ и множество други медии. Запален фен е на ЦСКА и е популярен като един от критиците на настоящия лидер на БСП Корнелия Нинова.

Калин Първанов Ваня Григорова
Ваня Григорова в компанията на любимия си Калин Първанов

Иначе Ваня Григорова има дъщеря от предишна връзка, която дори достига до сключване на брак. Следва обаче развод, а в момента детето на Ваня живее заедно с нея.

Иначе Ваня има минало в обикновено семейство, където бедността е ежедневие. Тя расте в ромския квартал „Христо Ботев“, където дори днес продължават да живеят родителите ѝ. Известно е, че този квартал е с 99% ромско население. Това обаче не пречи на бъдещия политик да завърши успешно Търговската гимназия в София. След като баща ѝ е съкратен като шофьор в предприятието „Софстрой“, Ваня е принудена да започне работа като чистачка в училище, за да се издържа. Следват различни спирки в развитието ѝ, докато в крайна сметка достига до синдикатите, където и натрупва обществена популярност. Висшето си образование получава в УНСС, където и достига до докторант в катедра „Човешки ресурси и социална защита“.

В неделя ще разберем дали Ваня Григорова ще спечели битката за кмет на София, а дори и да не го направи, едно е сигурно – очаква я бляскаво политическо бъдеще.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *