Моника направо съсипа Мартин Елвиса след излизането си от „Игри на волята“

Моника напусна „Игри на волята“ по медицинска причина, след като падна много лошо и си нарани китката в епична битка за спасение. Лечението й ще продължи дълго, тъй като пораженията са сериозни, но след като излезе от шоуто, силиконката призна всичко, което мисли за Мартин Елвиса, с когото си размениха доста грозни думи по време на игрите, пише „Блиц“.

Моника бе гост на Гала в „На кафе“ и запитана какво точно се е случило между нея и Мартин, за да ескалират до такава степен отношенията им, врачанката отвърна: Смятам, че той е подлец и интригант, но не само в играта, а и в живота. Мартин е човек, който напада по-слабите, за да изпъкне, да задоволи егото си.

И не му прави чест, напротив, изглежда смешен, защото един истински мъжкар не би си позволил по подобен начин да обиди жена, и то в национален ефир. Той е въздух под налягане!

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Моника Игри на волята
Моника от „Игри на волята“ гостува на Гала в „На кафе“

Един истински милионер не би влязъл в такъв тип предаване, за да търси показност. Лично от Емануела (фолкпевицата Емануела, б.р.) знам, че той е търсил известност цял живот, дори е търсил известност на неин гръб, но не му се е получило“, заяви с категоричност Моника.

Припомняме, че в шоуто Мартин Елвиса изстреля цяла канонада от обвинения срещу силиконката от Враца, като жестокия скандал помежду им втрещи всички.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *