Наш астролог разкри какво ще се случи по време на изборите

Две затъмнения ще орисат местните избори в България с компромати и удари под кръста. В световен план се очертава засилване на военните действия, но и шанс за преговори. Тези вещания идват от астролозите. Според тях космическите сенки носят промени и събития на Земята както в обществен, така и в личен план. Тяхното влияние вече се усеща в аванс с протестите, които блокираха България, съобщава „Телеграф“.

Оста на финансите

Мира Кунева обясни, че първото затъмнение за месеца е слънчево на 14 октомври (в знака Везни). Другото е лунно (в Телец) и е точно ден преди вота – 28 октомври.

„Затъмненията са най-непредсказуемите неща в астрологията, защото около и след настъпването им отключват непредвидими и често съдбоносни събития. Лунното затъмнение, например е последното от серията по оста на финансите Скорпион-Телец, която продължава вече две години. Именно тя отключи COVID пандемията и последвалата икономическа криза.

Въпросът не е дали, а откога Хекимян е работил за ГЕРБ

Сега в световен план пак ще се говори за промени в пари, ресурси и въобще за новини от финансовата сфера. Конкретно това затъмнение не прави точни аспекти в хороскопа на България, но тъй като е доста агресивно, няма как да ни подмине. Предполагам, че до последния ден преди изборите ще има голямо напрежение, като ще има изненадващи резултати по места“, прогнозира астро-експертката.

Скандали

По думите й целият октомври, който ще мине под знака на предизборната кампания, ще бъде изпъстрен със скандали и противопоставяне. Ситуацията доста ще ескалира заради актуалната позиция на Марс, свързван с човешката енергия и инициатива, но и импулса на войната. „Първо от 5-и до 10-и планетата ще е в квадратура с Плутон. После от 12 октомври Марс влиза в Скорпион.

Хората ще станат още по-напрегнати, недоволни и агресивни (а българите по принцип сме си такива). Ще има компромати. Следва слънчевото затъмнение във Везни, което също ще донесе напрежение. За това като цяло кампанията ще премине в доста негативна атмосфера. Болни теми, нерешени с години, ще се сложат на масата, но и умишлено ще бъдат раздухвани. Хората ще бъдат настройвани едни срещу други чрез внушаване на страх за бъдещето им. По този начин общественото съзнание да бъде манипулирано и зомбирано“, предупреждава астроложката.

Васил Терзиев се изгаври с кандидата за кмет Хекимян

Кризата няма да се задълбочи

Съветва всички да проявяват здрав разум, а не да действат само на принципа на отричането и отхвърлянето. „Реално кризата няма да се задълбочи повече от това. Така или иначе тези влияния ще отминат. След месец и половина Марс ще излезе от царството на Скорпиона. А страховете са напразни, защото от 2024 година и секторът на финансите ще се стабилизира“, успокоява Мира Кунева.

За близкото бъдеще тя казва, че през първата десетдневка на октомври ще трябва да внимават представителите на зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог. А от 12 октомври по-големи предизвикателства в живота си ще имат Скорпион, Водолей, Телец и Лъв.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *