Наско Месечков крие жестока драма отпреди 16 години

Партньорът на Неделя Щонова в „Денсинг Старс“ Наско Месечков крие страшна драма преди 16 години. Танцьорът е признавал, че през 2008 година преживява тежка 12-часова операция от тумор на хипофизата. За щастие тя е сполучлива и Наско оздравява, но оттогава всяка година се подлага на профилактични прегледи и ядрено-магнитен резонанс, за да е сигурен, че туморът няма да започне да расте отново.

„Имах главоболие, виеше ми се свят, но го отдавах на преумората. Получих нещо като спонтанен припадък. Веднага тръгнах по лекари да разбера какво ми е. Накрая се оказа, че е тумор на хипофизата. Разбира се, доброкачествен. Почувствах нещо едва когато образуванието започна да кърви.

Затова неврохирургът ми каза, че трябва да реагираме много бързо. След като се разбра какво ми е, след три дни ме оперираха. Не ми отваряха главата, защото вече има нов метод – махнаха ми тумора през носа. Оперира ме проф. Бусарски, Бог да го прости, в болница „Св. Иван Рилски“. Беше изключителен неврохирург, на него дължа много. Ако бях закъснял още малко, сега да съм ослепял, защото туморът беше около два сантиметра“, спомня си Месечков. Два дни след интервенцията той лежи в интензивно отделение и на третия ден го изписват.

Съветът на „Площада“: Чудите се какво да подарите на близък човек? Подарете ТУК преживяване с Makaroon.bg

След пет месеца бил абсолютно активен и се връща на дансинга, защото танците са неговата страст. Тази тежка операция обаче го променя и Наско разбира, че не всичко трябва да става на всяка цена. Просто гледа да живее колкото е възможно по-спокойно.

Днес Месечков е щастлив с жената до себе си Кремена, с която заедно отглеждат четири деца, две от които са от нейния предишен брак, пише „Галерия“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *