Мартин Елвиса за Денислава: Тя е най-голямото ми разочарование!

Мартин Елвиса критикува жестоко бившата си съюзничка в „Игри на волята“ Денислава в интервю за вестник „Уикенд“.

Той се зарича да не поддържа никаква връзка с предателката, която обяви за най-голямото си разочарование:“Направих грешката да я допусна близо до себе си, като мислех, че имаме изключително чисти и приятелски отношения, но след като изгледах „Игри на волята”, повече не искам да имам нищо общо с нея, никога повече. Казах й дори в прав текст:

„Теб не те ли е срам да се видиш по телевизията, какви глупости говориш, след нещата които сме си казали, споделяли и преживяли?!”. Тя се опита да ми замаже очите, че било игра, тактика, извини ми се. Пълни глупости! Тя просто си е такава. Видя с какъв отвратителен имидж излезе от „Игри на волята” и просто се опитва да го замаскира по някакъв начин. Но на мен тези номера не ми минават. Казах й, че повече не искам да я виждам и да се чувам с нея“.

Мартин категорично отрича да е бил интимен с Дени, твърди, че тя не е спала и с Мастагарков и потвърждава информацията, че двамата с Рълев са имали кратка връзка. „Не съм гледал на участничките като на жени. Няколко пъти съм казвал, че чувствам Денислава като сестричка. Нямам нищо сексуално към нея. Тя не е моят тип жена, нито визуално, нито по начин на обличане и говорене“.

Съветът на „Площада“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Той се зарича да не говори никога повече не само с Дени, но и с Виолета, Мастагарков, Дунев. Твърди още, че между него и Емануела всичко е приключило и няма път назад.
„Много пъти сме се разделяли и след това сме се събирали. Сега обаче няма да стане по този начин. Тя прекрачи някои граници, които не трябваше. Оттук нататък връщане назад няма. Нарани ме. Защо го направи, не мога да отговоря. Това са нейни виждания за живота“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *