Марта Вачкова шокира с признание: Бях напълно обездвижена!

След сериозна почивка в рамките на 2 години, актрисата Мартина Вачкова се завръща с телевизионна изява. И използва момента да признае нещо наистина съкровено за себе си, пише Hotnews.bg.

Преди да си даде толкова дълга почивка от ангажименти и работа, актрисата започва да усеща пренасищане у зрителската аудитория и публиката. Тя решава да използва времето си, за да се възстанови здравословно.

Налага се Марта Вачкова да си направи операция за дискова херния. В края на снимките на последния сериал, в който участва, всички колеги я съжаляват, защото тя една помръдва единия си крак.

Актрисата сбъдва и друго свое желание. „От дете мечтая за чисто бяла коса“, призна тя в „Преди обед“ по Би Ти Ви. Майка й няма нито един бял косъм в продължение на много години, но пък Марта завижда на баба си, че има бяла коса. По време на двугодишата пауза, тя оставя косата си да израсне и вече има бяла коса.

Вачкова си спомня в детайли и как се е чувствала, когато е писала книгата за баща си Григор Вачков, която подготвят съвместно със Силвия Вачкова, съпруга на големия актьор. „Пратеник на мъжки време. Спомени за Григор Вачков“, така се казва книгата, посветена на Григор Вачков и вече се представя в различни градове, пише Блиц. „Толкова силна и топла. Понякога дори виках „пусни ме“, припомня си към днешна дата какви са били прегръдките й с родителя й. Тях обаче, Марта Вачкова определя така: „Носи ми усещане за сигурност“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *