Кой е гадже на Мария Бакалова?

Актрисата Мария Бакалова е новата голяма звезда на България. Участието ѝ в продължеревнието на филма „Борат“ ѝ донесе световна слава. Вчера стана ясно, че Бакалова се превръща и в първата българка до момента, получила номинация за престижната награда „Златен глобус“.

Спокойно можем да кажем, че Мария вече живее американската мечта след участието си в „Борат“ 2 на Саша Барън Коен. Там тя изигра дъщерята на Борат, а ролята ѝ се превърна в истинска сензация. Множество списания и сайтове включиха родената в Бургас актриса в своите класации за най-добро представяне на годината в киното.

Големият пробив на Мария Бакалова е факт. Самата тя признава, че не е очаквала да бъде номинирана за „Златен глобус“ в компанията на актриси като Мишел Пфайфър, Кейт Хъдсън, Розамунд Пайк и Ана Тейлър-Джой. Според някои спекулации в медиите, тя може да бъде номинирана дори за „Оскар“.

Мария Бакалова
Мария Бакалова като дъщерята на Борат (вляво на снимката)

Мария Бакалова е родена в гр. Бургас през лятото на 1996 година. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, а големият ѝ пробив се осъществява със заминаването ѝ към САЩ. Преди „Борат“ участва в български филми като „Бащата“, „Последното обаждане“ и „Трансгресия“.

Прочетете още: Весела Бабинова – да последваш значението на името си

Съвсем нормално, „Борат“ отваря пред Мария Бакалова пътя към множество нови проекти на американския пазар. Тя вече е заявила участие в продукции като Freedom of Death и Women Do Cry.

До голяма степен Мария дължи успеха си на своя сънародник Юлиян Костов. Именно той свързва българката с отговорника по кастинга на „Борат“ Нанси Бишъп. Мария успява да впечатли Нанси, с което и си печели роля във филма. Както се казва, останалото е история.

Мария Бакалова
Мария Бакалова е новото лице на България в световен мащаб

Стигаме и до един от най-интересните въпроси – има ли си гадже Мария Бакалова?

За съжаление в момента не можем да ви дадем отговор. Актрисата ревниво пази личния си живот в тайна и не споделя нищо свързано с него. Със сигурност тя няма да страда от липса на мъжко внимание – красива е и вече световноизвестна.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *