Краят на една Ера: ГЛЕДАЙТЕ ТУК последния епизод на сериала „Под прикритие“

„Под прикритие“ определено беше една от най-гледаните телевизионни продукции в роден ефир. Сериалът на БНТ се наложи като любим на зрителите още със своя първи сезон и през всички останали успя да задържи вниманието им и да спечели нови и нови почитатели.

Пет сезона се оказаха достатъчни за сценаристи и продуценти обаче. Дойде време да сложат край и го направиха красиво и с финес – точно навреме, без да е прекалено късно и без „Под прикритие“ да се е превърнал в разводнена версия на себе си.

Последният, пети сезон, определено ни поднесе доста обрати. Бойко Кръстанов, в ролята на Ерол Метин, се превъплъти в новото ченге под прикритие, а актьорската му игра беше повече от блестяща. Интересна беше съдбата и на инспектор Попов, чийто образ премина през куп катаклизми. По нов път пое и Куката, а Мартин, първоначалното ченге под прикритие… е, няма да ви издаваме, в случай че не сте гледали последните няколко серии.

Финалът на сериала се очакваше с огромен интерес и всички се вълнувахме каква съдба ще застигне героите. И снощи най-сетне разбрахме. От екипа на „Под прикритие“ бяха подготвили динамичен завършек, но дали всичко ни стана ясно… може би това беше най-добрият начин, по който да приключи една сага.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *