Можете ли да познаете коя е тази велика певица на снимката?

Вижте хубаво снимката на това младо момиче, малко черно-бяла, и се запитайте – можете ли да познаете коя е тя? Ще ви дадем голям жокер – тя е велика певица, която боготворят в няколко държави, главно на Балканите.

Даваме ви и още един жокер – не е българка!

Надяваме се, че сме ви затруднили, а сега ще ви кажем и коя е тя.

Това е голямата звезда на сръбския турбо фолк Лепа Брена. Една от най-великите сръбски, а и балкански певици на всички времена.

Съветът на „Площада“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Самата Лепа сподели снимката в социалните мрежи. На нея тя е на 18 години и позира за издаването на първата ѝ лична карта. Тогава все още не е Лепа Брена, както я познаваме днес. Тогава тя е просто едно младо момиче с име Фахрета Яхич. Но момиче, на което у е отредено да бъде голяма звезда. Любопитното е, че тогава тя е била с естествената си тъмна коса, а после започва да се боядисва и да се представя като блондинка.

Под снимката Лепа успя да събере множество позитивни коментари. Един нейн фен дори я похвали, че тя е „единственият човек, успял да изглежда красив на снимка за лична карта“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

Лепа Брена
Лепа Брена – една от големите звезди на сръбския фолк

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *