Сумата е брутална – няма да повярвате колко прибира Софи Маринова от участия

След като Софи Маринова се отърси от сполетялата я трагедия в началото на септември, се завърна отново на сцената след 40-дневния траур, пише „Уикенд“.

Тя обяви програмата си пред своите фенове, от която става ясно, че има участие на 21 октомври в Стара Загора. Това е първото след 40-дневния траур, по време на който ромският славей не си позволи да пее на публично място.

Припомняме, че баща й Марин напусна този свят на 9 септември. След като звездата съобщи за трагедията в социалните мрежи, прекрати всичките си планирани участия за повече от месец напред и помоли феновете да уважат болката й.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Очевидно след изтичането на 40-дневния траур, Софи Маринова ще направи всичко по силите си, за да навакса, тъй като интересът към нея е огромен. Планирала е цели 27 участия в рамките на 35 дни, а списъкът не спира да набъбва. В някои от дните ромската перла няма никакви концерти, но има и такива с по два.

След участието й в Стара Загора има по едно участие в София и Благоевград, а после в Сливница и Пловдив. Повече от ясно е, че ще работи като за последно, за да навакса пропуснатите ползи от отменените участия.

Както е ясно към момента хонорарът й е твърдо 8 бона. Изчисленията показва, че само от участията си този месец ромската прела ще прибере 200 бона.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *