Божана Кацарова издаде кой печели „Мастършеф“ (СНИМКА)

Една от победителките в „Мастършеф“ Божана Кацарова винаги е имала голяма уста, но този път той май направи голям гаф – издаде на публиката кой ще спечели предаването през настоящия сезон.

В социалните мрежи Божана разкри, че има вътрешна информация, че първият участник, който спечели престилка, ще спечели и предаването след това.

В случая това е красавицата и Мис България Вселена 2019 Лора Асенова, която в компанията на още двама сладкари приготви шоколадово брауни и спечели доверието на журито. Миналата седмица Лора отново доказа, че умее да готви повече от добре, след като спечели първия Мастърклас за този сезон.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

В своето стори в Инстаграм Божана пише, че „от сигурен източник“ знае, че именно Лора ще спечели предаването.

Както е известно, целият сезон на „Мастършеф“ вече е заснет, като зрителите тепърва ще разберат какво се случва и кой е победителят. Поради това не е толкова невъзможно Божана действително да има вътрешна информация. Но защо я издава пред публиката – това вече не е напълно ясно.

Лора Асенова
Лора Асенова ли е големият победител в Мастършеф?

Остава да видим дали „сигурната информация“ на Божана ще се окаже истина или фишек. Със сигурност обаче Лора вече загатна по време на Мастърклас-а, че е опасен участник и никой не бива да я подценява.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *