Кой е Чеченеца и защо всички говорят за него?

Едно име се завъртя напоследък в онлайн пространството. Социалните мрежи гърмят за човек, който се нарича Чеченеца. Малките му подражават в TikTok, а видеата с негово участие се гледат с десетки хиляди преглеждания. Самите видеа са меко казано странни, като в тях Чеченеца най-често е с приятелите си, сред които известният в Пловдив Тошо Куката.

На външен вид Чеченеца изглежда заплашително – с гангстерска прическа, брада, наднормено тегло и винаги с чеченска тактическа раница, която носи отпред. Наричат го още Бънди, а в някои от видеата той и приятелите му крещят призива „Ахмат, сила“.

В много от видеата Чеченеца се снима на таванското помещение, където живее. Там той си е направил собствен фитнес, където се грижи за формата си. Трябва обаче да наблегне на тренировките и на храненето, защото видимо има голям корем и трябва да се втали. Може би обаче той се харесва именно по този начин, защото изглежда по-заплашително.

@classical_cubyr #checheneca #lidl #viral #fy #fyp #fypシ #foryou #fyyyyyy #funnyvideos #класическицубър #цуб ♬ original sound – Класически ЦУБър

Макар и да прилича на бандит, Чеченеца твърди, че има собствен бизнес с транспортни услуги. Казва, че в чантата си държи оборотни пари, а в едно от видеата показва друг мъж, който явно работи за него.

Съветът на „Площада“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.

Тошо Куката казва, че той изкарва по 5-6 хиляди лева на месец. Чеченеца казва, че това зависи от работата и дали тя е много или малко.

@classical_cubyr #checheneca #shtangist #bulgaria #viral #memes #fyp #foryou #fyyyyyy #fy #funny #fitness #класическицубър #цуб ♬ original sound – Класически ЦУБър

В някои от видеата, които Чеченеца качва с Тошо Куката, двамата дават пари на бездомни хора – по 100 и 50 лева. „Защото сте добри хора, трябва да помагаме“, казват те. Макар и да приличат на лоши момчета, все пак дават пример, който можем да следваме.

@classical_cubyr #checheneca #plovdiv #shtangist #memes #viral #fyp #fypシ #foryou #fyyyyyy #funnyvideos #класическицубър #цуб ♬ original sound – Класически ЦУБър

В едно видео Чеченеца казва, че никой не му казва какви видеа да качва, а той сам си решава и с приятелите си го прави за собствено забавление. Видимо той, Тошо Куката и останалите доста се радват на клипчетата, които правят. На едно видео Куката дори снима как Чеченеца дава автографи на деца. Разбира се, някои биха се възпротивили, че надали той е най-добрият възможен кумир за подрастващите, но е факт, че в TikTok много деца го имитират и правят подобни видеа на неговите.

@classical_cubyr #checheneca #shtangist #fyp #fypシ゚viral #fyyyy #fy #fypシ #foryou #funny #viral #fypage #класическицубър #цуб ♬ original sound – Класически ЦУБър

За добро или за лошо, феномени като Чеченеца са факт в България. Благодарение на социалните мрежи, днес всеки човек може да стане популярен, стига да направи нещо интересно за останалите. В момента Бънди Чеченеца е истински хит в интернет, а вероятно в бъдеще ще бъде забравен и ще се появят нови герои. Това е цикълът на живота в социалните мрежи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *