Певицата Катя Близнакова обяви: Омерзена съм! Напускам България!

„Омерзена съм от нравите в нашата страна! На една бензиностанция миналия месец ме нарекоха „дърта пачавра“, каза за „България Днес“ Катя Близнакова. Певицата е твърдо решена да напусне родината, единственото й колебание е само къде да се засели за постоянно – в Гърция или в Сицилия.

„Преди две години си бях намерила квартира в Гърция. И тъкмо щях да заминавам, хазаинът ми се обади, че е продал апартамента. А само седмица по-късно обявиха и пандемията. И си останах тук“, разказа певицата.

Близнакова споделя, че никога няма да забрави грозната обида, която й нанесъл наглед благ и възпитан нашенец, при това – пред децата си.

„Миналия месец се прибирах от Гърция, имаше големи опашки на границата. Повече от два часа зад моята кола имаше един джип, с явно заможно семейство българи. Те си бяха купили храна и закусваха съвсем тихо и мирно. Когато пресякохме границата и влязохме в България, мъжът слезе от джипа и хвърли торбичка с остатъците в тревната площ на първата бензиностанция. А кошчето беше само на три метра разстояние. реших да му направя забележка, но от онзи възпитан наглед мъж нямаше и следа. „Я млъквай, дърта пачавра!“, изкрещя ми той. А в джипа седяха децата му. Този човек много добре знае, че ако си позволи да направи това в Гърция, го чака солена глоба, а в България никой няма да го закачи“, описва бруталната случка изпълнителката.

Георги Христов обяви, че се отказва от България

Близнакова уточнява, че единственото, което я задържа в България, са родителите й. „Докато са живи, имам ангажимент към тях. След това вече ще потърся къде да прекарам достойно зрелите си години. Заслужавам го“, доверява за изданието житейските си планове Катя Близнакова.

За бившата госпожа Мартинова „всичко у нас е непоносимо“. Вината по думите й е основно на БГ политиците, които над 30 години „само крадат, лъжат и грабят населението“. „Ако имахме народ като народ, всички те щяха да получат един наказателен вот и да изчезнат от политическата сцена“, убедена е Близнакова.

Певицата се жалва и от това, че не само управниците, но и мнозина от хората в България са „предатели и грубияни“. „Опростачиха народа. Той измира. Не знам какво щях да правя и аз, ако трябваше да живея с такива мизерни доходи. Разбирам хората, които гледат само да оцелеят. Каква ти култура, каква ти духовност! Жалко за един толкова духовен народ като нашия! Нямам сили да гледам случващото се. И затова си тръгвам от моята родина. Но ще се връщам заради моите приятели и близки. Аз не съм човек, който гори мостове“, изля болката си от ситуацията у нас Катя Близнакова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *