Нещо много лошо се случва с голямата Жоржета Чакърова

Притеснени колеги на Жоржета Чакърова издават, че страда от деменция. И макар болестта на знаменитата актриса да е все още в начален стадий и симптомите да се проявяват само от време на време, от няколко месеца насам тя е закотвена в дома си и не се показва, пише „Уикенд“.

Човек от арт средите разкрива, че когато 82-годишната актриса е сенилна, си седи само у дома и за нея се грижи дъщеря й Шани. За съжаление обаче няма лечение, когато мозъкът започне да ти изневерява.

Вдовицата на режисьора Стефан Христов се славела сред колегите си с чепатия си характер и докато работела в театъра, все подозирала, че някой иска да я натрови и вдигала бесни скандали. Всички отдавали това на емоционалността й, но в последните месеци близки на именитата актриса я уловили, че забравя твърде много и понякога говори несвързани неща.

Неприятната диагноза за съжаление била потвърдена от преглед при специалист и оттогава Жоржета Чакърова не излиза от дома си. За момента ситуацията все още може да бъде контролирана, но лошото е, че деменцията прогресира.

В продължение на 32 години актрисата е част от трупата на Народен театър „Иван Вазов“, където се превръща в една от звездите на екипа. През 1985 г. дори я закичват със званието „Народен артист на Народна република България“, което обаче след демокрацията й бива отнето.

Съветът на „Площада“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *