Ето какво реши да прави Борисов с Хекимян и Фандъкова

Неуспелият кандидат-кмет от ГЕРБ за столицата Антон Хекимян няма повод да жали, че няма да ръководи бюджет от 2,5 милиарда лева, тъй като ще се радва на лична заплата от 7776,06 евро, след като плати нужните данъци, в Брюксел.

Такава е поне идеята на лидера Бойко Борисов, който е решил да прати бившия журналист в Европарламента идната година.

Близо 15 000 лева се очаква да получава Хекимян, ако обаче успее да се пребори за любовта на електората на ГЕРБ, тъй като според настоящия план Борисов го е определил на четвърто място в листата за Брюксел.

Водач на Борисовата чета Борисова към европейски просперитет на България ще е бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова. Говори се, ще бъде изпратена в далечен Страсбург, за да работи… неизвестно какво в лоното на бюрокрацията, подхилкват се от партията.

Единствените езици, които владее бившият кмет, са руски и английски, и въпреки че изкара курс по френски, Фандъкова нямало как да блесне в ЕП, тъй като по професия е учител. Единствено можело да я настанят в ресор образование към ЕП, където според ГЕРБ имало предостатъчно елитни експерти от други държави, пише „Уикенд“.

На второ място на този етап се говори, че ще застане съсипаният в личен план, но изключително успешен в професионален, Андрей Новаков. Наскоро евродепутатът заряза заплата и благини, и се записа в казармата, за да бори с усилен военен тормоз депресията от развода.

На трето място на този етап се говори, че ще поставят един от най-ярките си евродепутати, доайен в ЕП – Андрей Ковачев, прочут и харесван заради антикомунистичесикте тези и острото си мнение по повод отношенията със Северна Македония.

Преди време се говореше, че Ковачев дори бил оглеждан за еврокомисар от партията, но нуждата от дама за поста принудила Борисов да се спре на икономистката Илиана Иванова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *