Нещо много страшно се случва с Мудева от „Игри на волята“

Истински хейт се изсипва по участничката в „Игри на волята“ Теодора Мудева заради всичко, което се случи в последните епизоди на предаването. Най-страшното е, че тя получава и смъртни заплахи, което се счита за сериозно престъпление според закона на Република България, а и на всяка една цивилизована държава.

Феновете на шоуто се чувстват разочаровани не само от самото представяне на Мудева, но и от това, което показва нейната половинка Румен.

В социалната мрежа Инстаграм обаче моделката посочи, че се случва нещо много сериозно – непознати хора в интернет я плашат със смърт. Тя обаче е категорична, че не възнамерява да се извинява на никого и за нищо, свързано с действията ѝ в „Игри на волята“.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Изповедта на Никол Дунев: Болна съм! Бях на антидепресанти…

Тя каза: „Всеки има право и на лошо мнение и на това да го изразява. Не сте длъжни всички да ме харесвате. Не сте длъжни всички да ме гледате. Няма да се извинявам за това какво мисля – тогава съм го чувствала така и за мен тогава това е било правилното. Може да съм грешала, но съм се водила по вътрешния си глас и по това какво усещам.“

Теодора Мудева
Мудева се оплака, че получава смъртни заплахи

„С Момчи сме се извинили за случилото се вътре. Не сме най-добри приятели, дори не сме се виждали след Игрите, но не смятам и че сме кръвни врагове. Аз лично не тая нищо лошо. Както казах, Момчил е изключително силен играч. Просто като хора не можахме да си паснем в условията, в които бяхме поставени“, каза още тя.

Относно смъртните заплахи, които получава, Мудева каза: „Просто има едни коментари, съобщения, които съдържат смъртни заплахи. Това, че ще ми бъде „сменена физиономията“ и така нататък, които за мен са доста прекалени. Тези хора да се замислят, че и ние имаме родители, и ние имаме психика. Не всичко е „Игри на волята“. Гледайте си своя живот!“

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *