Hell’s Kitchen пада от ефира на NOVA?

Кулинарното риалити Hell’s Kitchen най-вероятно няма да се излъчи в ефира на „Нова телевизия“ през новата 2021 година. Шоуто, което е с водещ шеф Виктор Ангелов, пада от програмната схема на медията за тази година, прогнозира ежедневникът „България днес“.

Hell’s Kitchen е популярен кулинарен формат, създаден от Гордън Рамзи. Предаването се радва на висок рейтинг сред българските зрители, но не е никак случайно, че все още „Нова телевизия“ не са обявили нищо относно евентуален нов сезон на шоуто.

Една от причините за замразяването на проекта, който е един от най-гледаните в ефира, е върлуващата пандемия. Коронавирусът сви доста бюджетите на телевизиите и те се въздържат да правят развлекателни предавания. „Засега нищо не можем да кажем. Когато има яснота за предаването, ще бъде оповестено“, коментираха от „Нова“ за „България днес“.

Друго обичано предаване по „Нова“ също може да не се появи на малкия екран. Става дума за семейното риалити „Един за друг“. Дебютният сезон на формата с водещ Емо Чолаков пожъна огромен успех. Но и неговата съдба е неясна. Още преди да завърши първият сезон от продукцията, обявиха кастинг за втори. Но в сайта на предаването няма нищо. Лицето на шоуто – Емо Чолаков, също не знае дали ще има втори сезон на риалитито. „Не знам каква ще е съдбата на шоуто. Предаването много ми допадна“, каза преди месец Чолаков.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *