Ева от „Тоника“ избухна с гняв: Управляват ни цървули!

Звездата на група „Тоника” Ева Найденова, която наскоро навърши 71 години, признава, че продължава да упражнява вота си на всички избори, но отдавна е загубила вяра и надежда, че дереджето у нас ще оправи, пише „Ретро“.

„Управляват ни цървули, които се надяват на трандафор до трандафор!”, изригна Ева преди дни. Певицата е преодоляла огорчението, че досега не е получила персонална пенсия за заслуги като доста свои колеги. Признава с неудобство, че дори не е била предлагана за подобна награда и културата у нас вече била на заден план. Пенсията й е 600 и няколко лева, а от следващата година приключва и тригодишната награда в размер на 500 лв., която взима ежемесечно заради постиженията си на „Златният Орфей“.

Дълго време след кончината на съпруга си Гого Ева не излизаше на сцена и отказваше всякакви концертни изяви. От силния стрес около боледуването му и семейната трагедия, която ги сполетя, тя беше загубила и гласа си, за което спомогнали и силните антидепресанти, които приемала в продължение на дълъг период от време, за да овладява депресията, в която изпаднала. От две години насам обаче солистката на „Тоника” отново радва почитателите от концертната сцена и това лято пя пред пълни летни театри и зали на сборни концерти с други естрадни величия.
На 71 Ева казва, че се чувства добре, има нормални здравословни болежки, но не падала духом.

Гаранция няма да познаете Ева от Тоника с дълга коса (СНИМКА)

Празника си на 12 октомври отбелязала семейно в дома си в Айтос заедно с брат си, сина си, снахата и внучката. Миналата година кръглия юбилей празнувала в заведение, но шумотевицата й дошла в повече. Тази година сама приготвила трапезата и посрещнала родата в уюта на къщата си. На всички празници обаче певицата плачела, защото още не можела да преодолее загубата на своя съпруг.

„В момента с Тони Димитрова и една моя приятелка се захванахме да пишем книга за Гого. Ще разказваме истории от детството му, младежките години и, разбира се, от кариерата ни. Много приятели и колеги също ще си спомнят за него. Не искаме да е високопарна книга. Гого не беше такъв човек. Той имаше чувство за хумор. През януари 2024 г. се навършват 10 години от смъртта му и дотогава трябва да я издадем”, споделя Ева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *