Еротичен модел ще бъде следващият „ерген“ на България (СНИМКИ 16+)

Вече се подготвяме активно и за четвърти сезон на култовото риалити в телевизионния ефир – „Ергенът“. Като сега всички се питат – след Виктор, Евгени и Алек, кой ще бъде новият „ерген“, за чиято любов ще се борят един куп жени?

Риалити героят Благомир Мастагарков отново е отказал да бъде новият ерген на България, пише  „България Днес“. Моделът, известен с прозвището Българския Кен, пак получава покана да бъде главно действащо лице в най-гледания формат в България, в което редица секси мацки да се борят за сърцето му.

Мастагарков за общо трети път реже екипа на шоуто. Този път продуцентите на „Ергенът“ го избират заради небивалия интерес към него след изявите му в „Игри на волята“ през миналата година.

От Би Ти Ви, която излъчва предаването, вече откраднаха няколко бивши съплеменници на Мастагаров от „Игрите“ за „Островът на 100-те гривни“.

Благомир, който е един от най-желаните ергени, обаче не искал да влиза в подобен тип предаване. Моделът не харесвал като цяло формата, в който десетки жени да му се умилкват, и то пред цяла България. А и трябвало да е ангажиран с предаването над два месеца, което ще пречи на работата му.

Стилиян Сариев
Стилиян Сариев

След отказа на Мастагарков продуцентите на „Ергенът“ се спират на съгражданин на Благомир. Това е Стилиян Сариев – атрактивен, заклет почитател на творчеството на Достоевски и победител в конкурс „Бест еротичен модел България“.

В същото време повечето момичета, които ще участват в новия сезон на „Ергенът“, вече са избрани. Започнали са пробите по роклите им и т.н. Очаква се шоуто отново да бъде в Гърция, където бе и предният сезон.

Снимките на предаването трябва да започват в края на лятото. А самото предаване ще се излъчи през есента на следващата година.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *