Изповедта на Емилия: Лекарите ми казаха, че не мога да имам повече деца

Фолк звездата Емилия гостува в предаването „На кафе“ и разкри за един от най-тежките моменти – когато лекарите са ѝ казали, че не може да има повече деца.

В момента певицата се радва на третото си дете, което е на само една годинка и се ражда въпреки лошата прогноза на докторите.

Наскоро Емилия се завърна на музикалната сцена, съчетавайки професионалния си живот с майчинството. Припомняме, че в момента тя е във връзка с бизнесмена Жорж Башур, а третото ѝ дете е момиченце – нейната втора дъщеря.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Говорейки за дъщеричката си Жоржина, кръстена на баща си Жорж, Емилия каза: „Тя е на годинка и половина в момента. Не е по-различна от всички деца. Много спокойна е. Както всяко дете, обича разходките, игрите на площадки с други деца. Спи на обяд, храни се много добре и й личи, защото ми е голяма бузанка, с едни хубави сини очи… Голяма радост ни е и съм благодарна на Господ, че ни дари с това щастие!“

Говорейки за трудния момент с диагнозата на лекарите, тя допълни: „След трагедията, която ни се случи, имахме лоши изследвания двамата с Жорж и ни казаха, че няма да имаме деца по нормален път. И понеже и той, и аз имаме деца от предишните си бракове, се отказахме. Не ни беше фикс идея и в един момент се получи, без да сме правили някакви усилия. Божа работа! Сега сме много щастливи“.

Емилия Жорж Башур
Емилия в компанията на любимия си Жорж Башур

Емилия не крие, че и двамата със съпруга й обичат децата и казва: “Говорим си с него, че ако бяхме по-млади, нямаше да спрем дотук с децата. Много сме щастливи с толкова много деца”.

Не иска да споделя в социалните мрежи много снимки на децата и подчертава, че е тяхно право да решат един ден дали искат да се показват онлайн.

“Аз  съм известна, но сама за себе  си съм решила, да съм известна и с моята професия. Отдавна съм приятел с почитателите си, но децата гледам много да не ги качвам, даже малката не сме я качвали. С Жорж смятаме, че още е много малка и тя няма избора да каже дали иска, или не иска. Иван и Софи също не желаят да бъдат в медийното пространство. От време на време, много рядко качвам техни фотоси и видеа. Мира изявява някакво желание да бъде приятел с моите почитатели. Иначе за мен е задължително да бъда по-близко до феновете, да знаят какво обичам” – откровена е певицата.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *