Вижте каква топ красавица е дъщерята на Ваня Григорова (СНИМКИ)

Дамата, която за малко не седна в кметския стол на столицата, Ваня Григорова , доскоро бе неизвестна пионка на шахматната политическа дъска. От няколко месеца обаче журналистите усърдно ровят в личния живот на кандидат-кметицата на София, а там определено е доста интересно.

От години Григорова живее на семейни начала с известния журналист Калин Първанов . Той беше сред първите, поздравили я за успеха след първия тур на изборите.

Григорова е разведена с първия си съпруг Здравко Стойчев, от когото има голяма дъщеря Габриела. Девойката е наследила и ума, и хубостта на своята майка, категорични са близки до синдикалистката. Във вторник Габи отпразнува своя 20-и рожден ден. Тя е завършила столичната Първа английска гимназия с отличен успех, а през миналата есен след десет тежки изпита е била приета да учи архитектура в престижния държавен Политехнически университет в Торино, Италия.

Наследничката на Ваня и към днешна дата живее на Ботуша, а майка й често пътува до там, за да се виждат и да прекарват време заедно.

Ваня не афишира личния си живот прекомерно, но в социалните й мрежи не липсват снимки с мъжа до нея и дъщеря й. През това лято, малко преди старта на кампанията й за кметския стол в София, са били тримата на море семейно във Варна. „И аз да хвана нещо в този живот…От години съм направил своя избор”, пише Калин Първанов под морски кадър, на който прегръща своята любима на култовия плаж Фичоза.

Григорова не крие, че е изминала труден житейски път. Професионалната й биография започва от чистачка в училище и работник във верига за бързо хранене, а днес е на крачка от това да стане кмет на столицата. Тя не се срамува от миналото си и споделя, че благодарение на изпитанията в професионален план е успяла да научи много.

„Да работя в училище като чистачка се наложи по време на управлението на Иван Костов. Тогава просто нямаше никаква работа. Току-що бях завършила Търговско-банковата гимназия с много добър, почти отличен успех, и въпреки това нямаше никаква възможност за реализация. След като 2 години нямаше къде да работя, а вече ме бяха приели в УНСС, трябваше някак да си плащам таксите и изпитите и това беше единственото, което можеха да ми предложат от Бюрото по труда. Гледаха ме с леко снизхождение и ми казаха: „О, това едва ли ви интересува – вие сте младо момиче, надали ще искате да работите като чистачка.” „Не, напротив, интересува ме! – казах. – Все е някаква работа, аз от труд не се боя.” Така започнах като хигиенистка в училище – всяка сутрин в 7, с кофата и парцала. Смея да кажа, че си вършех отговорно и добре работата”, споделя Ваня.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *