Д-р Емилова тъжи за покойния съпруг: Честита годишнина, любов моя

Известният диетолог и специалист по хранене д-р Емилова написа чувствен пост в социалните мрежи. В него тя признава, че изпитва силна мъка по своя починал съпруг Димитър.

Димитър почина внезапно през 2014 година, когато той бе сполетян от инфаркт. И до днес обаче д-р Емилова не успява да превъзмогне липсата му. Най-голямата ѝ утеха остава работата, както и радостта от внуците.

Съветът на „Площада“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.

В своя Фейсбук профил д-р Емилова написа:

„От дни си мисля за тази дата, 5 ноември, която има специално място в сърцето ми. Появяваш се в сънищата ми. Мяркам силуета ти зад дърветата в Морската градина, където се разхождам с нашата дъщеря. Сепвам се. Ти отлетя преди 8 години, но и досега често разговарям с теб, седнала сама на брега на морето. Оплаквам ти се, поверявам ти скритите си сълзи, разказвам ти деня си. Опитвам се да те разсмея както едно време, тогава беше лесно. Смеехме се често и този смях стопляше дните ни независимо от непосилната тежест на времето, през което минахме. Митко. Моята любов, подкрепа, моята светлинка, която все още ме води напред. Днес трябваше да празнуваме 55 години от нашата сватба. Представям си как щеше да се радваш на порасналите внучки, истински млади красавици, умници и добри деца. На децата ни, вече със сребърни нишки в косите, помъдрели, но със същата детска обезоръжаваща усмивка. Как щяхме да вдигнем чаши и да си кажем онова, което е само наше. И което означава благодарност. За това, че сме се срещнали. И за това, че вървяхме заедно, ръка за ръка, по този път. Без теб нямаше да ме има мен, обичаната лекарка. Нямаше да ги има морето, звездите, изкачените върхове на Рила, хилядите нощи в клиниката, когато сърцето ми беше пълно не със страх, а със щастие. Нямаше да го има моят живот такъв, какъвто е сега. Честита годишнина, моя любов!“, написа д-р Емилова.

Прочетете още: Режим на д-р Емилова за есенно отслабване – изчистете килцата и токсините

Въпреки че е вече на 79 години, д-р Емилова не мисли за пенсия. Тя продължава да работи с пациенти, които искат да отслабнат и да се научат да се хранят здравословно.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *