ДОСТОЕН за победител: Орлин Павлов имитира Емил Димитров, пее вечния хит „Ако си дал“ (ВИДЕО)

Започваме този текст с уточнението, че сме малко разочаровани от факта, че Орлин Павлов зае едва четвърто място на вчерашния финал на предаването „Като две капки вода“. Той, заедно с победителя Калин Врачански, безспорно беше сред най-добрите и талантливи участници, но, незнайно защо, публиката реши да го остави извън челната тройка.

Песента, с която бе избрал да се представи на финала на шоуто, е една от най-емблематичните в музикалната ни история. Орлин Павлов повече от брилянтно се превъплъти в образа на Емил Димитров, пеещ една от най-българските песни „Ако си дал“.

Докато гледахме и слушахме изпълнението, нямаше как да не настръхнем и очите ни да не се напълнят със сълзи. Орлин Павлов е толкова безкрайно даровит и обаятелен, че смело можем да заявим, че заедно с Калин Врачански преспокойно можеха да си поделят първото място.

Победителят обаче е само един и наистина заслужава първото си място, защото беше удивителен във всяко едно от предаванията. Неофициално обаче присъждаме среброто на Орлин Павлов, защото за нас той е също толкова достоен.

Вижте невероятното му изпълнение на „Ако си дал“, което, гарантираме, ще ви остави без думи!

Ако искате да виждате още интересни материали от ploshtada.com, кликнете на този линк и харесайте страницата ни във Фейсбук!

Вижте още:

БРАВО! Вижте как Калин Врачански пее “Петко льо, капитанине” на Васил Михайлов! (ВИДЕО)

НЕВЕРОЯТЕН! Вижте как Орлин Павлов имитира Рики Мартин! ВЪЗХИТИТЕЛНА прилика (ВИДЕО)

loading...

One thought on “ДОСТОЕН за победител: Орлин Павлов имитира Емил Димитров, пее вечния хит „Ако си дал“ (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *