Нещо страшно се случва с Мила Роберт след скандала с флага

Певицата Мила Роберт не може да си намери място от мъка след целия хейт, който заваля по нейн адрес след случилото се на „София Прайд“ през тази година. Сигурно помните, че дъщерята на Ваня Щерева скандално захвърли на земята рокля с цветовете на българския флаг, което ѝ донесе куп обиди от страна на хората в интернет. Тя опита да се извини за постъпката си, но това по никакъв начин не смекчи отношението към нея.

Сега, броени дни след „София Прайд“, Мила Роберт е изпаднала в депресия, пише изданието Intrigi.bg. Екстравагантната поп звезда се е затворила вкъщи и отказва да общува с когото и да е, освен с майка си – Ваня Щерева. Тя не спира да плаче и да се пита с какво толкова е заслужила хейта на цяла България към нея.

Съветът на „Площада“: Чудите се какво да подарите на близък човек? Подарете ТУК преживяване с Makaroon.bg

Близки на Мила споделят, че тя дори възнамерява да потърси помощта на психолог, за да преодолее случилото се на гей парада. Тя обаче има и други проблеми, защото от ВМРО сигнализираха прокуратурата, която може да предприеме разследване срещу певицата заради гавра с национален символ.

Остава да видим дали Мила ще намери сили да превъзмогне този тежък момент в своя живот.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *