Щерката на президента Радев демонстрира сексапил в мрежата (СНИМКА)

Дарина Радева, дъщеря на държавния глава Румен Радев, продължава да се развива в актьорската професия, след като изпълни голямата си мечта да следва в НАТФИЗ.

Младата жена вече получава роли в театрални постановки, като в случая тя участва в постановката „Дон Жуан се връща от война“, която ще се проведе на сцената на НАТФИЗ и е по текст на Йодьон фон Хорват и с режисьор Крис Шарков.

В социалните мрежи Дарина пусна снимки от репетициите на пиесата, на които се вижда, че тя демонстрира сексапил и определено лесно ще спечели мъжкото внимание в публиката.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

„Дон Жуан се връща от война“ е нова съвременна адаптация на пиесата на британския драматург Дънкан Макмилън. В нея действието се развива в Берлин, веднага след края на Първата световна война.

В постановката Дарина Радева има главна роля, като тя играе жена, прелъстена и изоставена от великия любовник Дон Жуан. След години тя отново се среща с него, а в ролята на Дон Жуан влиза Даниел Кукушев. Тогава тя и изненадана, че Дон Жуан дори не помни името ѝ. Скоро обаче страстта между двамата отново се възражда с пълна сила.

Дарина Радева
Дарина Радева в постановката на НАТФИЗ

В постановката участват актьори от т.нар. Златен клас на проф. Пенко Господинов, в който е и Дарина Радева. Сред тях са Антония Гюруди, Ивана Крумова, Йоана Димитрова, Нелли Таукчи, Ралица Попова и Силвия Болярска. Студентите ще се дипломират догодина. Спектакълът ще се играе на 12 и на 21 октомври.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *