Данчо Полицая подкрепи Антон Хекимян за кмет на София

Инфлуенсърът Данчо Полицая твърдо подкрепи кандидата на ГЕРБ Антон Хекимян в битката за кмет на София. Така той отново изрази лоялност към своя политически идол Бойко Борисов.

В своя профил във Фейсбук Данчо написа:

„Навлизайки в заключителния етап на кандидат-кметската надпревара, е време да привикаме под знамената най-видните партийни функционери и да обявим пълна мобилизация сред всички достойни общественици, интелектуалци и гербаджии, за пълна и безусловна подкрепа към кандидатурата на г-н Антон Хекимян!

Битката за София е от фундаментално значение за бъдещето на цяла България, затова е много важно в оставащите десетина дни да се активизираме максимално и да използваме всички знания и умения, на които ни научи нашия водач – Генерал Бойко Борисов, в помощ на кампанията на г-н Хекимян!

Като най-верен лъв на г-н Борисов, аз ще задам тона, като освен важните задачи, които изпълнявам по отношения на сигурността на вота, ще поема водачеството и в културната част с едно скромно стихотворение, което написах вдъхновен от личността и качествата на г-н Хекимян, и което е одобрено лично от Генерал Бойко Борисов, с указания всички членове на ГЕРБ да го научат наизуст и да го рецитират гордо по време на официалните събития около изборите!

С Вас сме, г-н Антон Хекимян! Подкрепа и успех!“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *