Данчо Полицая избухна: От понеделник започваме да строим паметника наново!

Данчо Полицая обеща, че още от понеделник той и неговите хора ще започнат да възстановяват Паметника на Съветската армия в София.

Ето какво написа инфлуенсърът в социалните мрежи:

„Вчера свръхмодерния ми Айфон 15 Про Макс буквално бе запален от хиляди обаждания на разстроени родолюбци, които съвсем резонно ми искат обяснение, защо въпреки, че съм най-големия защитник на православната вяра и българщината, съм допуснал свещения паметник на Съветската армия – Освободителката на България от Фашистко иго, да бъде демонтиран и тъй като няма как да отговоря на всички, пиша тук, за да разнася причините, поради които не съм защитил нашата светиня!

Истината е проста, понеже съм най-подготвения полицай, интелектуално и физически най-вече, съм изпратен да обучавам еврогейски колеги в Брюксел и фашистите използваха момента, че тази седмица ме няма, за да стартират процедурата по демонтиране, като отрязаха от паметника с флекс ръката, освободила цяла Европа от фашизма!

На всеки, който ме познава добре му е пределно ясно, че ако си бях в България, това нямаше как да се случи, защото никога не бих позволил Паметника да бъде докоснат! Доказвал съм го многократно, като лично заставах на първа линия и спасявах свещения монумент при всеки фашистки опит да осквернят историческия колос, който символизира свободата и независимостта на България!

Излишно е да казвам, че това е най-позорния момент в многовековната история на България, а тези които го направиха се изплюха директно върху всичко българско и родно и всичко, което Хан Аспарух, Цар Симеон Велики, Иван Асен ll, Тодор Живков и Генерал Бойко Борисов създадоха и построиха за народа!

За съжаление няма как да си дойда веднага, защото обученията продължават до неделя и ще изпусна огромен паричен бонус, ако не си довърша ангажимента, но обещавам най-тържествено на всички български граждани, които обичат Отечеството, че още от понеделник започваме да строим Паметника наново и този път освен, че ще го направим още по-масивен, така че да не може да бъде демонтиран, лично ще осигуря и денонощна охрана от най-добре подготвените български лъвове от Гражданско движение „МВР“ и Синдикална федерация „Лъвче“ , и кълна се, жална му майка на всеки, който си позволи дори да погледне накриво Паметника на великата съветска армия!

Заклех се!“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *