Пълна промяна – Николина Чакърдъкова си смени лицето (СНИМКА)

Фолклорната звезда Николина Чакърдъкова е залитнала сериозно по пластичната хирургия и разкрасителните процедури, пише „Ретро“ в свой материал.

От началото на годината любимата народна певица на хиляди българи е с ново лице. 54-годишната изпълнителка е опънала бръчките си радикално, като най-вероятно се е подложила на пълен лицев лифтинг. Уголемила е устните си, макар и с малко количество филър, но все пак забележимо. Народната певица има и чисто нови скули, много по-структурирани от натуралните ѝ, както и зъбни фасети, по-бели и подредени дори от тези на футболиста Благой Георгиев-Джизъса.

Пълната трансформация на лицето на Чакърдъкова вероятно е струвала поне 50 хиляди лева, изчисляват вещи в разкрасителната индустрия. Гласовитата певица обаче е сред малцината известни личности у нас, които не крият, че прибягват до услугите на пластичната хирургия, и още преди 10 години призна, че се е оперирала при прочутия д-р Енчев, чиито клиентки са всички фолкзвезди и манекенки. 54-годишната Николина е и отслабнала с 15 кг, но не чрез диета, а отново с лекарска намеса.

Николина Чакърдъкова
Пълна промяна във визията на Николина Чакърдъкова

„Сега осъзнавам колко съм била пълничка“, признава самата тя и разказва, че в последните 3-4 години хормоните ѝ са се объркали заради нейната „възраст женска“.

Вероятно има предвид специфичните промени, които обикновено настъпват в женското тяло в този период от живота.

„Започна едно страшно пълнеене – буквално от въздуха“, жали се Чакърдъкова.

Вместо да потъва в отчаяние, тя се обърнала за помощ към лекар. Звездата на фолклора не разказа в подробности какво е направила, за да стопи 15 килограма, но твърди, че е приела отслабването не толкова като начин да се разхубави, а по-скоро като лечение. Този път обаче не ставало дума за поставяне на пръстен на стомаха. Преди време фолклорната изпълнителка се подложи на актуалната тогава процедура, което едва не ѝ коства тежки последствия заради усложнения след нея.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *