Астролог предупреждава: ще има сеизмично ядро в най-опасната зона в България

Филип Филипов е физик и философ по образование, познат като един от най-видните астролози у нас. В профила си във Facebook той предупреди за предстоящата поява на сеизмично ядро в най-опасната зона у нас и в Европа.

Ето какво точно гласи публикацията:

СЪБИТИЕ ПО ПРОГНОЗА И АНАЛИЗ – СЕИЗМИЧНО ЯДРО В НАЙ-ОПАСНАТА ЗОНА В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА: На 30.08 предупредих, че е налице опасно Пълнолуние, при което има повишена сеизмична активност по целия свят, като дадох зоните с КОД ЧЕРВЕНО, а за България в специален коментар към поста обясних, че е налице КОД ЖЪЛТО и заедно с това на 24.08 фиксирах, че 5.09 е една от опасните дати заедно с 11.09+-1 ден.

Само 5 дни след прогнозата за пълнолунието, в най-мощната сеизмична зона в България и цяла континентална Европа се реализира цяло ядро от постепенно нарастващи земетресения като се достигна магнитуди от 3, 3.9 и дори 4.4. По този начин е налице отново точна прогноза както по сеизмична кодировка, така и по дата.

Днес направих допълнителен анализ, като се оказа, че е налице специална астро линия, която преминава точно през ядрото на земетресенията. Това обяснява този пик от земетресения и това ме провокира да проверя дали има и нови знаци за увеличаване на сеизмичната активност в района, където през 1904 е имало 7.8 и 7.2 М по Рихтер.

За радост следващото Новолуние не показва риск за България, но ще направя допълнителни анализи и ще ги публикувам в скоро време. Препоръчвам всички, които живеят в Югозападна България и София и Пловдив да си направят графична прогноза по графиките на Здравето и риска на адрес: https://astramen.com/prognosis и ако за даден период през идващата половин година личните хороскопи на всичките близки, които живеят на едно място, показват общ силен минимум или пресичане на нулата заедно със стойности на графиката на Риска под -8 и дори в ситуация на дълбок минимум, то в тези периоди е добре да намалите на максимум риска особено спрямо земетръсен риск или пътувания.

Много е важно да ми докладвате ако видите, че цялото ви семейство попада в подобен риск, за да мога да направя специален сеизмичен анализ, защото ако много хора на едно място имат рискови хороскопи, това е ясен косвен знак за предстоящо сеизмично събитие. Отново казвам, независимо, че магнитуда на трусовете постоянно расте ЗА СЕГА НЯМА РИСК в близките 1-2 седмици.

Искрено се надявам наличните специални антени инсталирани от БГ учени, ако улавят опасни геофизични данни, да дадат навреме сигнал на Сеизмичния институт, а той да даде информацията на държавната администрация. Знам, че връзката и стиковката е под всякаква критика, но все пак има 1 промил надежда, че може да има предварителна информация по този канал.

Заедно с това, системата за проследяване на газ Радон в Крупник е показал пик на 1.09 и след това рязък спад точно преди групата земетресения, което показва, че е налице ЯСЕН СИГНАЛ ПО АНАЛИЗА НА ГАЗ РАДОН.

Ето защо, ако видя, че нещо пак се случва по този информационен канал в Крупник, ще подам сигнал чрез специален пост. Правя всичко това, защото многократно съм доказал, че земетресенията могат да се прогнозират с вече над 70 предсказани силни или значими за България земетресения, и защото знам, че ако не дам тази информация чрез комплексни и многоканални анализи, никой друг няма да я даде на Българската общественост поради пълното безхаберие и нежелание на институциите да работят с наличния научен капацитет, който и аз, и Българския сеизмичен институт притежава.

Ето защо, следете редовно информацията на стената ми и в специалната група: https://fb.com/groups/filipfilipov , за да имате проактивна и изпреварваща информация по темата, както и да се ползвате от инструментите за оценка на риска за живота и здравето ви, които съм създал на https://astramen.com/prognosis .

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *