Шеф Токев разкри рецепта за чай, подкрепящ имунната система

Известният кулинар шеф Андре Токев препоръча в социалните мрежи чай с джинджифил и куркума, който със сигурност ще укрепи имунната ви система.

Шеф Токев, който е в журито на предаването „Мастършеф“, публикува рецептата в своя профил в Инстаграм. Феновете му бързо удариха по едно харесване и му благодариха за споделянето.

Готвачът обясни, че този чай помага за усилване на имунната система и силите на организма, което е много важно в момента, особено при опасността от тежки грипни заболявания.

Съветът на Ploshtada.com: Ако имате нужда да подобрите здравето си с истински и качествени натурални чайове, последвайте линка и разгледайте изкушаващите предложения на Vital Concept.

Рецептата за този чай не е никак трудна. Ето какво трябва да направите.

Пригответе си един литър вода, две супени лъжици настърган или ситно нарязан джинджифил, една чаена равна лъжица куркума, един лимон. Кипнете водата с джинджифила за около пет минути.

Махнете водата от котлона и добавете вътре лъжицата куркума. След това оставете всичко да изстине до 45-50 градуса. Добавете сока от лимона. И това е – вашият чай с джинджифил и куркума вече е готов за консумация!

loading...

2 thoughts on “Шеф Токев разкри рецепта за чай, подкрепящ имунната система

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *